Herkese merhaba , League of legends ( LoL ) oynarken FPS'im ortalama 20 oluyor bazense 30 saniyeliğine donuyor . Bir çok yol denedim Gamebooster gibi programlar kullandım , temp dosyalarını temizledim virüs vs. her şeyi denedim . Format attım sadece lolü yükledim driverlarımın güncel olmasına rağmen gene aynı hatta Windows 7 temasını temel tema olarak değiştirdim . İnternette yazan her şeyi yaptım game.cfg dosyası , denetim masası güç performans olayını her şeyi yaptım fakat gene olmadı . Donanımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat 6 Gb ram 1 Gb Ekran kartı var ve en kötü ayarlarda oynuyorum gene aynı gene aynı . Sorunun donanımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sistemim şu
İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate ( 32 bit ) ( 64 biti işlemcim kaldırmıyor )
Anakart : Asus P5G41TM_LX
Ekran kartı : Nvidia GeForce 9600 GT ( 1 GB )
Ram : Kingston 6 GB ( Sadece 2 veya sadece 4'ü taktığımda gene aynı sorunu yaşıyorum o yüzden 2sinide taktım )
İşlemci : İntel Pentium E5700 ( 3.0 GHz - 800MHz - 2 MB önbellek )
Harddisk : 120 Gb ve 300 Gb olmak üzere 2 tane harddisk HDD
Değiştirmem gereken parça varsa hangisi söylerseniz sevinirim ve neden dolayı düşüyor bu FPS lolü en kötü ayarlarda oynatsa bile yeter fakat akıcı olsun 60 FPS'ten düşmesin
Not : İşlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden şu model işlemci almayı düşünüyorum
Intel Core2 Duo E8400 İşlemci 6M Önbellek 3.00 GHz 1333MHz FSB
İsteyen olursa TeamViver verebilirim bilgisayarı kendi inceleyip düzeltmeye çalışabilir