http://www.fokusbilgisayar.com/a ... p?product=P84Z97V00 almayı düşünüyorum fakat firma işletim sistemi yüklemiyor free-dos olarak satıyor. sizce ne yüklemeliyim xp mi vista mı? xpyi yüklemek kolay fakat vista daha iyi ve yüklemek biraz uğraştırıcı kendim halledebilir miyim sizce?
Free-dos
Bu bilgisayarda Vista Home Premium 64Bit kullanabilirsin. Bilgisayarın yanında zaten sürücü CD'leri çıkar. Bu arada Vista kurmak, XP kurulumundan çok daha kolay. Kendin kolaylıkla halledebilirsin.
Vista yı yükle vistayi yüklemek xp yi yüklemekten daha kolay.Herşey grafik tabanlıya dönmüş durumda.xp yi yüklemekten daha kolay.Tak dvd yi boot'u dvdye ayarla.sonra zaten çok basit.eğer kurulum ekranında seri no girmezsen hangi sürümü yüklemek istediği soruyor Genelinde...
Yani ben orjinal almasamda daha kolay kurarım vistayı diyosunuz yanlış anlamadıysam orjinal alsam kurulumun zaten nextten ibaret olduunu biliyorum...
redbloodYani ben orjinal almasamda daha kolay kurarım vistayı diyosunuz yanlış anlamadıysam orjinal alsam kurulumun zaten nextten ibaret olduunu biliyorum...Her Vista DVD'sinin kurulumu aynıdır. Orijinal olup olmamasıyla alakası yoktur. Ama orijinal almaya çalış. Orijinal olmayanından tam kullanım rahatlığı alamazsın. Bir sürü crack'le falan uğraşmak zorunda kalırsın ki forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin Vista crack'i yüzünden Vista'nın Boot Manager'ı bozulmuş vs...Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 10 Kasım 2008 17:53
almaya çalışcam ama sonuçta 100dolar extra vercem alet zaten pahalı bide bu üstelik windows 7 bu kadar yakınken o parayı vermek istemiyorum. crackle uğraşmak zor ama şu an yapabileceğim pek bişe yok gibi sadece kolay mı zor mu diye araştırmak istedim peki xp yüklesem ne kaybederim
redbloodalmaya çalışcam ama sonuçta 100dolar extra vercem alet zaten pahalı bide bu üstelik windows 7 bu kadar yakınken o parayı vermek istemiyorum. crackle uğraşmak zor ama şu an yapabileceğim pek bişe yok gibi sadece kolay mı zor mu diye araştırmak istedim peki xp yüklesem neBu bilgisayarda Vista'dan daha yüksek performans alırsın. Hemde Vista'nın kullanılabilirliği daha iyi.
eğer oyun oynayacaksan xp daha fazla performans verir. oyun 2.plandaysa vistada kurabilirsin. vista da çok kolay korsan olarak kullanılabiliyor. ben korsan vista kullandım ve hiçbir sorun çıkmadı.
4gb memory var yani bunun anlamı 4gblik belleği kullanmak istersen 64 bit işletim sistemi kurman gerek elin deymişken vista 64 bit kuruver gitsin home peremium versiyonu olabilir
forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin Vista crack'i yüzünden Vista'nın Boot Manager'ı bozulmuş vs...
--
o yanlış crack kullanımdan kaynaklanıyor.Doğrusunu kullansalarmış birşey olmayacaktı..
eğer oyun oynayacaksan xp daha fazla performans verir
ayrıca bu doğru değil...