puan onemli. her golden 93 puan alirsaniz 3-4 level de cok iyi skorlar elde edersiniz.
bu kadar kisi mi oynadi? baska oynayan yok mu?
puan onemli. her golden 93 puan alirsaniz 3-4 level de cok iyi skorlar elde edersiniz.
bu kadar kisi mi oynadi? baska oynayan yok mu?
3852 (level7 de 2 gol)
iyiye gidiş var bende hehehehe
Köşeleri nasıl tutturuyosunuz arkadaşlar... 3000 'i bulamadım daha...
7745 yaptim ama world class a gelemeden daha. hep 90 a calisilirsa daha 9. bolumde 10000 gecilir herhalde. ve gollerin hepsini erken bitirirseniz, ornegin 5X de iken biterse puaniniz 5 ile carpiliyor. 3 adet 90 a atsaniz 270 puan alirsiniz. 5X de biterse 1350 olur toplamda bir bolum icin.
usta bu ne yaw almanın tekiyle kapıştım 2 saat berabere kaldık
egemengigapuan onemli. her golden 93 puan alirsaniz 3-4 level de cok iyi skorlar elde edersiniz.bu kadar kisi mi oynadi? baska oynayan yok mu?
al emmioğluoyun bitti kardeş..
böyle oyunları bidaha karşıma getirmeSon Düzenleme: jeomania ~ 31 Mayıs 2007 23:51
ufuksHiç 100 aldınız mı ben bir kere aldım?100 alması mesele değilde
8. levelden sonra oyun baya bi zorlaşıyor.
kaleyi bulması zor oluyor.
ya kaleci topu eliyle kesiyor ya top direkte patlıyor yada direkleri yalayarak geçiyor hehehe
8888 yaptım ama oyun bitti...
guzel skor. ben 1 hafta kadar internete giremeyecegim. oyunu hafizaya kaydedip oynarim.
nereye ya oynuyorduk ne güzel hehehe neyse git bakim hadi bi hafta çalış öyle karşıma gel
gerçekten güzel bir oyun bağımlılık yapıyor diye hemen çıktım .
Arkadaşlar 25 level yaptım iki tanede gol attım 26 levele geççektim ama zaman yetmedi.
İnanmayan varsa resim nasıl atılıyor söylesin resmini atıyım.