LimeWire
Yukarda yazan programı tanıtmak gereği duydum...
Bu program kısaca dosya paylaşım programıdır.Uzunca, internet üzerinden diğer bilgisayarlarda istedğinizi aratıp bulma imkanına sahipsiniz..Bu program çokkk işinize yarayabilir.(buna benzer programlar olabilir)Çünkü, biraz düşünün:Örn:Bir program var deneme sürümünü indirdiniz.Bu programla gerçeğini bulmaya bir adım daha yakınsınız.Prog.dan arayın..(program ..........'ları gibi şeyler(yasak!Forum kural.))Başka bir örn:İngilizin,Almanın,onun,bunun (bu program kullananların)bilgisayarlarından işe yarayanları alabileceksiniz.Sizden de onlar alacak.Paylaşçaksınız...Bu programla başkasından program,video,resim,ses ve her türlü dosya aratabiliyoruz.Karşımızdaki bizden hangi dosyaları alabilir diye de kısıtlayabiliyoruz..
Arkadaşlar bu prog. kullananlarda yazsınlar avantajlarını..
Yanlış bi yer söylediysem gösterin lütfen.Benim izlenimlerim bu.
Bir Örn daha: Ben bu programın deneme sürümünü kullandım ilk.Beğendim.Sonra birden jeton düstü: LimeWire programının içinde LimeWire Pro aradım ve sonuç.. ORJİNAL LimeWire PRO 4.8.1
İşte yukardaki link orjinal 'den upload..
Bilmiyom çok mu abarttım ama allah için güzel program.Ben derim sizde kullanin..Faydasını görürsünüz..Bu arada eleştirirseniz sevinirim..
Bundaki amacım:Bu programı azda olsa yaymak ve büyük bir paylaşım yeri kurmak..
Çok konuştum galiba..Deneyin...
DOSYA İLE İLGİLİ
java olmadan açılmıyo..İçinde var zaten..Olmayanlar:ilk java'yı ardından programı kurun..