Free System Utilities: Bir pakette 20 araç!

CHIP Online
31-05-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tamamen ücretsiz 20 farklı araçtan oluşan Free System Utilities Windows'a gerekli tüm bakımı yapıyor

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fr ... -20-arac_40200.html

Resimlerle: 2013'ün yazılımları!

Freemium firmasının geliştirdiği ücretsiz 20 farklı aracı bir araya getiren Free System Utilities, tek bir tıkla sistemi baştan aşağı tarıyor: Kayıt defteri temizleniyor; geçici dosyalar atılıyor; gezinti geçmişi siliniyor. Sistemi daha verimli kılmak için yapılması gerekenleri belirleyen uygulama işlemleri otomatik olarak yerine getiriyor. Uygulama bünyesinde, her biri farklı bir bakım işlemini yerine getiren 20 farklı araç bulunuyor.


Programın "Clean Up & Manage" başlığı altında gereksiz dosyaları ve kısa yolları silebiliyorsunuz. Program her zaman Windows'un kendi araçlarından daha fazla silinecek dosya buluyor.


"Disk Clean Up" tuşuna bastığınızda hangi sürücüleri temizlemek istediğiniz soruluyor. Seçtiğiniz sürücülerdeki gereksiz dosyalar temizleniyor. Windows'un kendi araçlarının aksine burada belirli dosya türlerini temizleme işleminin dışında tutabiliyorsunuz.


Free System Utilities ile birlikte gelen program kaldırma seçeneği, klasik Windows seçeneğinin aksine aynı anda birden fazla uygulamayı silmenize izin veriyor. Ayrıca isterseniz, artık kullanılmayan kısa yolları ve içinde dosya barındırmayan klasörleri otomatik olarak tespit edip kaldırabiliyor.


Tüm Konu: Free System Utilities: Bir pakette 20 araç!

Resimlerle: 2013'ün yazılımları!

Kaynak: www.chip.com.tr