freedos bir laptop alsam aldığım zaman işletim sistemini kurmammı gerekiyor?
sürücü olayları filan ?
anlatırsanız sevinirim
freedos alsam
arkadaş öyle bir laptop alırsan genellikle win7 işletim sistemi yüklenip gelir
daha önce öyle birşey duymadım
pcdepo.com dan alacağım
Genelde hali hazirda kendi elinde isletim sistemi olanlar yada linux kuracak olanlar freedos makina almaya calisir, sanirim bu nedenledirki freedos modeller cok nadirdir. Soruna gelince dos ortaminda yapacaklarin oldukca kisitlir. O nedenle Microsoft yada Linux bir isletim sistemi kurman kacinilmaz.
dell notebook almayı düşünüyorum işletim sistemi kurması kolay ama driver olayı canımı sıkıyor
win 7 driverleri kutudan cıkıyor biz bunu aldık 100tl puan hediyeside var puanı hesaba katarsan660 tl almış oluyorsun http://www.hizlial.com/bilgisaya ... 0.001.1350.0211.htm
kafana takma istediğin sistemi kurarsın driver konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsan bilindik bir marka al ana sitelerinden her türlü driverı indirip kurabilirsin. boş yere fazladan 300 tl verme.
freedos cok ilkel birsey, hic bir ise yaramiyor sadece isletim sistemi olmayan bilgisayar satmak yasak oldugundan freedos yukleyip satiyorlar, aslinda ucretsiz linux surumlerinden birini de yukleyebilirler windows yukleyene kadar ise yarar internette girer falan ama adamlarin kafalari da ilkel olsa gerek ki linux'tan haberleri yok.