frefox yerimleri-kütüphane-indirme yöneticisi

yigilmaz
18-01-2014, 00:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2011

firefoxumda bir sıkıntı var. daha öncede dediğim gibi indirme yöneticisini göremiyorum.
ama bu sefer farklı birşey soracağım. firefox kütüphaneden yerimlerimde kayıtlı gibi görünen siteler var. yani kısayolları.
ancak kütüphaneden bunları silemiyorum. bunların içinde bulunduğu klasörüde silemiyorum.
dahası kütüphaneden indirme yöneticisini açamıyorum.
indirme yöneticisini tıkladığımda kütüphane açılıyor ama "geçmiş"  adlı soldaki başlığın altından indirme geçmişini görürsün demelerine rağmen onu da göremiyorum.
önemli bazı site kısayollarım olmasa firefoxu silip yeniden yükleyeceğim. ve kesinlikle içe aktar falan yapmayacağım ama önemli hatırlanması gereken siteler var. şifreler var.
ha, firefoxu sildim daha önce. silmeden önce c içinden kullanıcılar içinden gizli appdata klasörünün içinden mozilla klasörünü kopyalamıştım. yeniden kurunca aynı dizin altına kopyalamıştım. bu şekilde tüm şifre ve yerimlerim yeniden hatırlanıyordu. ve daha önce onlarca kere işe yarayan bir yöntemdi. son kez bir spamdan kurtulmak için firefoxu sildiğimde ve bu işlemi yaptığımda yukarıda saydığım sorunlar oluşmaya başladı. 
lütfen yardım...

Sistem Bilgilerim
YLMZ90
18-01-2014, 13:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 45
472 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2014

appdata'da aldığın klasördeki bir dosya veya ayar yeni kurduğun firefox'u tekrar bozuyo galiba. bence sil yeniden kur tabi önce şifrelerini kurtarmalısın bir şekilde