Herkes senin gibi düşünmüyor ama...
Frm'da Ödevler ile alakalı bir bölüm açılmalı mı ?
Bana ödevin laf olsun diye verildiğini asıl amacının bilgiyi öğrencinin kavraması , öğrencinin aklında kalıcı şekilde kalması ve araştırma becerisini geliştirmesi amacıyla verilmediğini ciddi ciddi söyleyecek bir kişi gösterir misin?
Karşındaki anlamak istemedikten sonra profesör olsan neye yarar
world_pc sırf mesaj sayın artması için yaptığını herkes biliyor!Ama "hııı world_pc Maestro olmuş adam bilişim uzmanı" demezler!O mesajları gereksiz yere attığını görünce sana ne söylüyeceklerini sen iyi biliyosun!!!
world_pc sırf mesaj sayın artması için yaptığını herkes biliyor!Ama "hııı world_pc Maestro olmuş adam bilişim uzmanı" demezler!O mesajları gereksiz yere attığını görünce sana ne söylüyeceklerini sen iyi biliyosun!!!Arkaşım, Benim yazdığım şeyler hakkında boş boş konuşma...
Sen öyle Mesaj sayısına bakıyorsun her halde...
Sen öyle gele bilmişsin bu Mesaj sayına, benim gibiler ise öğrene öğrene gelmiş bu mesaj sayısına...
Açılmamalı nedenmi çünkü biz Türkler yeterince hazırcılığa alışmışız ödevi araştırırsınız yapmaya çalışırsınız bir yerinde takılırsanız sorarsınız.Zaten diğer konudışı buna hizmet veriyor.
dipnot:google ödevi sorupta bulamayacağınız ödev yoktur.Türkçe olur ingilizce olur orasını bilmem ama bulursunuz ;)
24 gün önceki konu hortlatılmış.Yetkililerde bir çalışma yapmadığına göre gereksiz bulunmuş.
ya arkadaşlar eskiden internet mi vardı millet 15-20 gün bir ödev içinuğraşıyordu hakkıyla notunu alıyordu oturuyordu internette sürüsünebereket ödev siteleri var araştırıcağın konuyu yazıyosun veya ödev herneyse yapanlardan alıyosun bunun adı hazırcılık ben yapıcam uğraşıcamuğraşıcam yapıcam ödevi adamıh bitanesi gelicek benim 2 günde yapıparaştırdığım ödevi o kendini akıllı zanneden şahsiyet 2 saatte yazıpgeçiricek velasıl çok gereksiz chip online için burası teknoloji portalı
forumda chip life bölümü var zaten. forumu çöp edecez, ne gereği var ?
Şu foruma gelipte başkalarının ödevine yardımcı olacak biri olduğunu hiç sanmıyorum. Mesela ben, daha kendi ödevlerimi doğru düzgün yapmıyorum, bide başkalarına mı yardım edicem. Kesinlikle çok saçma ve gereksiz olur.
:D aynı beni anlattın şu cümlede ;
daha kendi ödevlerimi doğru düzgün yapmıyorum
valla siz bilirsizin bence en iyisi açılması eğer sen istemiyorsan git işine açılsın ozaman ama sen faydalanma bana ne yahu