front page link ve resim

erenyuceler
05-08-2008, 12:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum. siteye daha yeni üye oldum umarım karşılıklı güzel paylaşımlar görürüz.

Benim şöyle bir sorunum var daha yeni web tasarım yapmaya başladım. www.yilpas.com.tr alan adını tescil ettim ve siteyi kuruyorum. herşey yolunda frontpage de sayfaları hazırladım işlem yaptığım bütün resim ve dosyalarda bir klasör içinde lakin cute ftp ile dosyalarımı upload ettiğim zaman anasayfada ki logo görünmüyor herşey açılıyor ama sadece logo görünmüyor. bir türlü çözemedim. ayrıca linkler içinde frontpagenin köprüleme özelliğini kullandım bilgisayarımda çok güzel geçiş yapıyorum ama upload ettiğimde linkler çalışmıyor http 404 gibi bir hata veriyor.  nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim....

Saygılarımla Eren YÜCELER...

Sniper27
13-08-2008, 21:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
217 mesaj

Arkadaşım gördüğüm kadarıyla bir şekilde bir banner koyabilmişsin table bg olarak. Ama asıl problem şuki navigasyon menüde linkler hatalı. Mesela:

Menü:YILPAŞ Kampanyalar
Hedef:           YILPAŞ Kampanyalar.htm

yanlış uygulama, bilinçlimi böyle yaptın anlamadım. yilpas_kampanyalar.htm veya kampanyalar.htm veya kampanya.htm yapsan sorun yaşamazdın. Linleri verirken ara boşluklardan ötürü linkler 2 tekrar yapmış.

Diğer konu sana önerim tüm resimleri images klasörü içerisinde toplaman olacak.

Çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar.

fdumanli
24-08-2008, 16:31   |  #3  
Yıllanmış Üye
414 mesaj

Frontpage,DW we benzeri programlarda link adresi
C:\Users\(user)\Desktop\urunler.html gibi link alır.

Bunun için link adresine konum değil url girmelisin.

./urunler.html gißi....

koLay gelsin