FSP EPSILON 700 ?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Snake Plisken
16-04-2006, 16:11   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

FSP EPSILON 700 adlı power supply ı alıyım mı
bu power supply gercek 700 watt gucunde mı calısıyor?
bı de cın malları kotu olur dıyolar ya bu power supply ıyı mı kotu mu?

obur almayı dusundugum power supply ler ise SILVERSTONE 500W Strider ST50EF PSU , SILVERSTONE 560 WATT PSU ATI CROSSFIRE V2.1 (SILVERSTONE ST56F)
sılverstone guc kaynakları ıyı mıdır , kalıtelı mıdır
bu yazdıgım ıkı guc kaynagı gercek 500 ve 560 watt gucunde mı calısıyor

bır de ucuza 500 ve 550 watt lık LC POWER power supply ler buldum

benım oncelıklı tercıhım FSP EPSILON 700 (zaten crossfıre da yapacagım o zaman bu guc kaynagı ısıme yarar) ama bu guc kaynagı gercek 700 watt gucunde calısmıyorsa (gercek 700 watt gucunde calısmayan bır guc kaynagı kac watt gucunde calısır?) kalıtelı ve ıyı bır power supply degılse almak ıstemıyorum

sılverstone power supply ler ; fsp power supply lere gore daha mı kalıtelıler

lc power larda aynı watt gucundekı dıger power supply lere gore daha ucuzlar

ama benım oncelıklı tercıhım FSP EPSILON 700 bu guc kaynagının gercek 700 watt gucunde calısıp calısmadıgını (eger gercek 700 watt gucunde calısmıyorsa kac watt gucunde calıstıgını) kalıtelı ve ıyı olup olmadıgını soyleyebılırsenız cok sevınırım

sorularım bunlar hepsını yanıtlarsanız cok sevınırım

herkese tesekkurler

Banned
17-04-2006, 02:49   |  #2  
Banlandı
1,204 mesaj

dedigin güç kaynagını ilk defa duyuyorum silverstone psuları genel olarak fsp den

daha iyidirler.

CU_GS7
17-04-2006, 04:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

En iyi güç kaynağı üreticileri Enermax ve Tagan..
FSP EPSILON 700 da alabilirsin..Gerçek olmayabilir..Ne kadar 700 Watt gerçek olmasa da 550 Watt`tan aşağı olmaz..

Crossfire`a da bence gerek yok..Seni 1-2 yıl götürecek çok iyi bir ekrankartı tak..1 yıl falan sonra daha yeni çıkan bir modelle değiştirirsin..
Böyle yaparsan hem şu anlık 2. bir ekrankartı masarafından, hem de bu kadar yüksek bir güç kaynağı ihtiyacından(daha fazla elektrik sarfiyatından) kurtulmuş olursun..

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 17 Nisan 2006 04:23