arkadaşlar fsp markalı psu lar nasıl güvenilir markalarmı,thermaltake alacaktım stokta olmadığı için alternatif arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
FSP
FSP markası güzeldir stabildir.Gonul rahatlıgıyla kullanabılırısn.
thermaltake in alternatifi FSP olamaz bence. cunku ekonomik PSU lar uretir. kiyaslama yapilmamali. alternatif olarak tagan yada zalman alabilirsin. sisteminde 8800GTX yada 2900xt gibi bir ekran karti yoksa, ciddi sekilde OC yapmayi dusunmuyorsan FSP alabilirsin.
msı 8600gts ekran kartı var oc yapmayacagım
kardes sen bencede thermaltake al(bende 500w'lık bi modeli var suanda)hem performanslı ve kullanıslı(hersey icin kablosu destegi mevcut, 4tane sata cıkısı var ornegin) bide oldukca sessiz, islemci fanından cok cok sessiz calısıo ;) biras paalı gelebilir ama 150ytl...
elazıglı arkadasım bende thermaltake almayı cok ıstıyorum ama stoklarda bulamadım,bulsam hemen alacam.oyuzden fsp yı sordum,fazla bekleyemem cunku dıger sıparısını verdıgım donanımlar gelmek uzere
OC yapacaksan FSP önermem.FSP'ler stabil çalışırlar.OC için iyi performans alamazsın.Ama onun dışında güzel aletler gerçekten fazla sorun çıkartmıyorlar.
arkadaslar gold bılgısayardan thermaltakenın 500 w lık psusunu buldum sıparısını verdım bır aksılık olmazsa pzt elımde olacak herkese tesekkurler
thermaltake stoklarda var, vatan bilgisayarınkinde var, gold'da sormak lazım sitede sorunuz dio eksende yok ki kadıkoy yada mecidiyekoy gibi merkezi bi yere gidebilirsen muhakkak bulabilirsin ;) gercekten kalite yani paranı hak edio