"Bu ftp sunucusunda oturum açmak için kullanıcı adı ve parola girin. Ftp sunucusu : xxx.xx.xxx.xxx Kullanıcı Adı : xxxxxx Parola : xxxxxx " Sorunum bu . Bir program indirmek istediğimde indiremiyorum.Gmailime gelen slaytları açamıyorum. Bu ekranla karşılaşıyorum. Bu kullanıcı adı ve parolayı nerden sağlıyoruz.Bne aslında port kapatma işlemleri yapmıştım.Ftp çıkıyordu port açıklarında ondan sonra böyle oldu .Sistem geri yükleme yaptım işe yaramadı.Ne yapcam şimdi .
FTP SUNUCUSU :s
gelen slaytları link olarak PM at bana hepsini Göndereyim ;) Ama illede açıklama diyorsan Ftp:// satırı yerine Http:// yazman yeterli olucaktır ;)
pcwordGMAİLİME GELEN SLAYTLARI AÇAMIYORUM AMA,ONU NASIL HALLETCEM.Onları da bilgisayarınıza indirip açmanız gerekiyor. Power Point yüklü değil mi sizde? Ayrıca IE ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin...
Ayrıca IE ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin... Niye sıfırlasın ki :) Hiç Gerek yok ..
bektashAyrıca IE ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin... Niye sıfırlasın ki :) Hiç Gerek yok ..Dosya indirme linkine tıkladığında FTP sunucusu şifresini isteyen ne ise onu silmek için...
Onu Silemezsin ki.. Ftp Oturumunun Anonim Olması gerek ;) İndirmek icin tıklayın diyor Tıkladıgında mı Ftp cıkıyor ?
kardes hani Adres cubugunda ftp penceresi cıkıyorsa orada sen Ftp yazan yeri http yapıcaksın olay bu ya..
pcword ftp portu web sayfaları barındıran sunuculara bilgilerin aktarılması amacıyla kullanılır. Ancak eskiden bu portu siteden download etmek amacıyla da kullanıyorlardı. Öncelikle bu portların sizin kullandığınız makinalarda açık olması çok bir anlam ifade etmekten ziyade birilerinin makinanıza uzaktan bağlanmasına yöneliktir. bunun için sizin makinanızda ftp, telnet benzeri portların kapalı olması gerekir güvenlik açısından. mevcut portlar (Telnet: 23, HTTP: 80, HTTPS: 443, FTP: 21) şeklindedir. Tabiki sunucuya erişmek içinde sunucu üzerinde yetkili kullanıcı adı ve şifre bilgisi gerekir ki ancak bu yetkili kullanıcıya göre bilgiler atılabilsin ve bilginin yetkilendirilmesi sağlanabilsin.
Ayrıca almaya çalıştığınız dosyanın açılabilmesi için ofis uygulamalarından power point veya power point viewer yüklü olmalıdır. Ancak o zaman içeriğini görebilirsiniz.
Siteden almaya çalıştığınızda eğer tüm internet kullanıcılarına açılmış ise windows gezgini gibi bir ekran gelecektir buradan almak istediğiniz dosyayı seçip kliklemeniz yeterli olacaktır.