bilgisayarımın özellikleri;
-GIGABYTE GA-M61PME-S2P AMD S940 DDR2 VGA anakart
-amd çift çekirdek işlemci 4000 2.1 ghz
-ati radeon 4850 ekran kartı
-kingston 800 mhz ram
-600w psu
pc bu özelliklerde fakat hd filmleri izlerken(bs ve gom player) sorun çıkmıyor fakat full hd izlerken filmde takılmalar oluyor.pc teknik özelliklerimi yetmiyor yada baska bir problem mi var çözmedim.yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar..
full hd film izlerken takılmalar yapıyor !!
Bilgisayarında aktif bir antivirüs veya işlemciyi fazla yoran bir program var ise kapatıp öyle izlemeyi dene.
denedim ama yine olmadı işlemci %80 - %90 arasında çalışıyor.full hd 30 hz izleyebiliyorum 60 hz aldığımda görüntü desteklenemiyor diyor acaba işlemci hızı ve kapasitesimi yetmiyor?
Ati ekran kartlarında UVD mi ne böyle bi özellik var işlemciye filmlerde yük düşmüyor hatta bazı sitelerde denemelerini felan görmüştüm driver ları felan güncelle
full hd film izlerken bir ekran kartı ısısınıda kontrol etmekte fayda var..kart sıcaklıgı cok yükselirse takılmalar yapabilir.
bence sistem fulldh için yeterli..
herşey codeclerde bitiyor. http://www.filmindirnet.net/hd-f ... oynatma-t18338.html
codec sorunu, çünkü eski p4 sistemimde 7600 gt ile ben sorunsuzca izleyebiliyordum.Ama bu codecler başa beladır kaldırdıktan sonra regiditi iyce temizlemeden baka codec pack kurmayın..