Full HD Monitör

Spinoza
14-07-2010, 13:49   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

Merhabalar,

Forumda bir hayli araştırma yaptım bu konuda...Kafamda birşeyler şekillendi, ama tartışmaların geneli 2009 yılında yapıldığından, güncel teknolojiyi de kapsaması açısından sormak istiyorum.

Full HD bir monitör almak istiyorum. Ekran kartım Visiontek (Ati) 4870, modeli aşağıdaki linkte;

Elimdeki monitörümü TV olarak kullanacağım (Scart girişinin olması bu yönden çok iyi oldu.) Dolayısı ile bilgisayarım için bir monitör almam gerekiyor. Full HD olmasını istiyorum. SAMSUNG                            23" XL2370 en son olarak düşüneceğim bir monitör. Güzel olduğunu zannediyorum, ama fiyatı biraz fazla...Fakat kaliteden de çok ödün vermek istemiyorum, çünkü bunlar genelde bir seferlik alınan ürünler...Dolayısı ile, fiyat olarak 500-600 TL yi fazla aşmayan önerileriniz olursa çok faydalı olacak benim için.

Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim.

mancınık
14-07-2010, 15:49   |  #3  
mancınık avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
726 mesaj

diğerleri hakkında yorum yapamam bendeki bu gayet güzel ben ocak 2010 da 500tl almıştım sanırım fiyatlarda pek değişiklik olmamış monitör gayet güzel orda göründüğünden daha şık ,dokunmatik,4 oto ayar ,1 kullanıcı renk ayar menüsü var ben çok memnunum misairlige gelen arkadaşlrda çok beğendiler kutusundan 1 VGA(analog) kablo 1 DVI kabla çıktı http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=38906

Son Düzenleme: mancınık ~ 14 Temmuz 2010 15:51