arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve bir sorunum var.medieval total war oyununu yüklüyorum ama oyun açılırken kapanıyor ilk zamanlar birkaç bölüm oynadım.sebebi ekran kartımıdır; önerileriniz varmı? amd athlon xp 2400 256 mb ram fx 5200 ekran kartı. şimdiden teşekkürler.
fx 5200 hakkında
arkadaşlar biraz saçma bir konumu açtım yoksa bu kadar okuyan oldu ama cevap yok.
oyunun ozellılerını kısıtlayıp oynasan birde ole dene ıstersen. ekran kartında bir sorunu yok gıbı geldı bana.yada baska medieval total war al bı de onu yuklee belkı sorun cd'den de olabılır saygılar...
teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti oyunun özelliklerini kısıtlamak.Bir deniyip sonucu bildiricem...
evet denedim oyunun özelliklerini birhayli kısmama rağmen oyun açılırken hata mesajı veriyo ve kapanıyo.Acaba sistemim zayıfmı kalmıştır bu oyun için.(M W, Doom 3 gibi ağır oyunları başarıyla oynadım)
sen o sistemle doom3 u nasil oynadin merak ettim simdi :D
hadi islemcin kaldirir ama ram ve ekran kartinda sorun cikar biraz benimde ekran kartim 5200 ama ram 512 onceden 256 vardi ozman cok kasiyordu 512 aldim sorun gecti
bence senin sorunun ram den olabilir bi 256 daha al derim
Sistemin inanılmaz yavaş bir sistem.İşlemcin iyi ama 256 Mb RAM hiç bir şeye yaramaz.Eğer bu oyunları oynamak istiyorsan kesenin ağzını açıp bir 512 RAM ve peynir ekmek gibi satılmış kötü 5200 ü çöpe atman gerekir...Yoksa oyunlardan zevk alamazsın...
evet kesenin ağzını açma zamanı gelmiştir. önerile için teşekkürler.
5200 ü direkt çöpe at
oyun oynamayı seven biri bu kartı almamalı
iyi bir ekran kartı ram ve iyi bir cpu şart
he hehe iyi söylüyorsunda herşey tamamen duygusal yani.bakalım yavaş yavaş bir revizyon yapacağız artık.
Medieval totalwar 128 mb sistem bellegiyle bile calisir(hatta 64 mb) kesinlikle 5200 un yetersizliginden degil birakin onu ben 32 mb TNT2 ve 128mb ram ile bile rahat oynadim.
Baska sebepten oldugu kesin...
Ne hatasi veriyo?
Yok ben sadece Medieval TW daki bir hatanin ekran kartinin yetersizliginden kaynaklanmasina baglanmasi hakkinda konustum.
arkadaşlar ben doom 3 üde bu kartla oynadım tabiki ayarlarını baya düşürmek suretiyle.medieval TW ise oyunu yüklüyorum, herşey normal. oyunu başlatıyorum işte harita seçiyorum sonra uygarlık seçiyorum buraya kadar herşey normal.sonra oyun başlarken ekran kararıyor ve bir süre sonra windows a geri dönüyor tabiki hata mesajıyla birlikte.zaten iyi bir ekran kartıyla ram almam gerektiğini biliyorum.