Şampiyonluğa etki edecek bu derbi hakkında ki görüşleriniz nedir arkadaşlar ? İlk maç Şükrü Saraçoğlu'nda 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitmişti...
( bu arada biletix'te biletler satışa konulduktan 4-5 saat sonra tükendi )
Şampiyonluğa etki edecek bu derbi hakkında ki görüşleriniz nedir arkadaşlar ? İlk maç Şükrü Saraçoğlu'nda 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitmişti...
( bu arada biletix'te biletler satışa konulduktan 4-5 saat sonra tükendi )
Sadece görüşüm; Parayı çok veren alacak.Yani masada kim kazanırsa.Duamız Sivasspor için en uygun sonucun ortaya çıkması.
İş masaya kaldıysa fener her maçı satın alır ozaman :)
sah1n ne güzel cevapp altına imzamı atıyorummm
hakaret içerikli kelimeler kullanmayınız!
Arkadaşlar karşı takım,kişilere hakaret etmeden mesaj yazarsak daha iyi olur...
Severek izleyeceğiz, yeşil sahalardan beklediğimiz güzellikte bir maç olur inşallah. Yenilirsek de önümüzdeki maçlara bakıcaz...
Bu kadar klişe cümleyi arkaarkaya söylemek istedim sadece. Tabii ki Fenerbahçe'li olarak Fenerbahçe'nin kazanmasını arzu ediyoru. Klişe 4, iyi oynayan kazansın.
FB'yi yurtdısı maclarında tuttum ama GS-FB macı olunca tabıkı takımıma güveniyorum (Yuh söylediğime ben bile inanmıyorum) Skor veriyorum 5-0 (OHAA)
derbi maç belli olmaz ama galatasarayda hoca da yok para da yok.
fener daha şanslı kadro açısından . ama dediğim gibi derbi belli olmaz .
gerçi beşiktaşlı olarak kim kazanırsa kazansın beni tınlamaz. zaten havluyu attık biz :)
ben bir fenerliyim bu derbi yi kazanan şampiyon olur diom
şampiyon olmak istiyorsak feneri yenmekten başka çare yok..
inşallah yeneriz.
G A L A T A S A R A Y ***
fenerbahçeyi yeneceğiz en büyük cimbom olduğunu herkes biliyor fener alın teri ile kazanmayı bilmez ancak paraylar kazanır
Ben bugün gastede (Adı gerçekten GASTE ) okudum önceki skorlara bakarsak kupada Galatasaray'ın ligde Fenerbahçe'nin üstünlüğü var. Her maçta sarı kart çıkıyor(hemde 1-2 değil 4-8 arası) ve çoğu maçta kırmızı kart çıkıyormuş.
İstatikler bu.Bakalım nasıl bir mücadele olacak. Ben isterim berabere kalsınlar :) Sivas şampiyon olsun
Ben bir BEŞİKTAŞ** lıyım ama Galatasaray 'ın kazanmasını temenniediyorum.
En güzeli **DOSLUK KAZANSIN**
ve kazanan Galatasaray :D kimse yazmamış daha bari ben yazıyım...
Muhteşem bir maçtı... Hak ettiğimiz 3 puanı aldık...
TEBRİKLER ASLANIM !
Cimbombom cimbombom cimbombom cimbombom
Aslanlar sahada, tribünler ayakta
90 dakika bu taraftar arkanda
sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
şampiyon olunca coşalım çılgınca
çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
cimbom için çıldırın !!!
samet1986Muhteşem bir maçtı... Hak ettiğimiz 3 puanı aldık...TEBRİKLER ASLANIM !
Cimbombom cimbombom cimbombom cimbombom
Aslanlar sahada, tribünler ayakta
90 dakika bu taraftar arkanda
sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
şampiyon olunca coşalım çılgıncaçıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
cimbom için çıldırın !!!Cimbomlu herkese tavsiye edilir.
samet1986çıldırın çıldırınÇıldırmasak, efendi kalsak futbol çok daha güzel olur :)
çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
cimbom için çıldırınTebrikler zaferiniz için :)
Selçuk İslamoğlu:):)samet1986çıldırın çıldırınÇıldırmasak, efendi kalsak futbol çok daha güzel olur :)
çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
cimbom için çıldırınTebrikler zaferiniz için :)
Sağol...
Bu puan durumu ve maç atmosferine göre çıldırmamak elde değil abi.
Zaten zaferi kutlayanlar da edebinle kutlarsa ortaya daha hoş görüntüler çıkar futbol adına.
Son Düzenleme: samet1986 ~ 28 Nisan 2008 00:07
Galatasaray'ı tebrik ediyorum Fenerbahçeli olarak. Umarım Sivas hayatının maçını oynar Galatasaray ile.
Galatasaray'ı tebrik ediyorum Fenerbahçeli olarak. Umarım Sivas hayatının maçını oynar Galatasaray ile.
ceryan67Galatasaray'ı tebrik ediyorum Fenerbahçeli olarak. Umarım Sivas hayatının maçını oynar Galatasaray ile.Sağol dostum Gerçek bir futbolsever olduğun için
ceryan67Galatasaray'ı tebrik ediyorum Fenerbahçeli olarak. Umarım Sivas hayatının maçını oynar Galatasaray ile.Kerem abi genelde bu sözlerden sonra tartışmalar çıkar
soulmyFutbol en çok seyircinin bir araya geldiği sporlardan biri. 3-5 kişi muhakkak suyu bulandırıyor. Ama futbolu oyun olarak görmek lazım.ceryan67Galatasaray'ı tebrik ediyorum Fenerbahçeli olarak. Umarım Sivas hayatının maçını oynar Galatasaray ile.Sağol dostum Gerçek bir futbolsever olduğun içOOOOMMMMEEEERRRRBak çıkmadıceryan67Galatasaray'ı tebrik ediyorum Fenerbahçeli olarak. Umarım Sivas hayatının maçını oynar Galatasaray ile.Kerem abi genelde bu sözlerden sonra tartışmalar çıkar