Bıde Icım Çok Buruk Yaf Eger Şampıyonlar Lıgıne Gıdersek Gs Nın Maçlarını Izlıyemıcem Ona Uzuluyorum Bu Ayın 23 Unde Askerım Canım Acayıp Sıkkın
GalataSaray ŞAMPİYON!
- 1
- 2
Bende telegol e bakıyorum genellikle onların işlediği konuları diger kanallar işlemiyor diger kanallar işin dop kısmında :D bunlar arka planı kasıklıyor eğlenceli oluyo :D
Kendi ülkemizde kendi lig maçlarımızı izleyemiyoruz vay bee!! Yav hadi onu geçtim bir tane Formula 1'imiz vardı onu da aldılar yavv acımadan.. D-Smart aldı onuda. :( Eskiden TRT Spor veriyordu. O kadar oy attım arkadaşlara da dedim ya TRT ye ya da NTV'ye verin oyları.. Ama ne yazık ki D-Smart aldı.. RTL diye bir Alman kanalı var ordan izliyorum F1'i artık ne yapalım.. İstanbul Park pistini de F1 takviminden çıkardı FİA.. :( Kamyonlar yarışıyor şimdi bizim pistte. :D
:D herşey i şifrelediler arjantinde futbo maçlarını şifrelediler özel kuruluşa halk ayaga kalktı eylem yaptı devlet mecbur kaldı kendi kanalında yayaınlamama adamlar haklarını söke söke alıyo abi :)
Canın neden sıkkın olacakki
Askere giden esir düşmüyorki
ordada lig tv d smart mevcut
Bizim taburda lig tv vardı eğer nöbetin yoksa izliyordun

Her ay askerler 2 3 kuruş veriyordu lig tv'nin parası çıkıyordu yani tüm maçları izleyebiliyorduk ama bağırıp çağırmadan nöbetçi subayı kızdırmadan

Bunun üzerine şu iyi gider :D
Alttaki linkten dinleyin vidyoyu beceremedim :D
http://www.youtube.com/watch?v=Wtt0VaVDojM
- 1
- 2