selam samsung galaxy mini için msn e girebilieceğim uygulama lazım
galaxy mini için msn arıyorum
Denemedim ama markette ebuddy var onu kullanabilirsin diye düşünüyorum :) Veya markete msn yazarak arat messenger bulabilirsin :) msn kullanmadığım için açıkçası hiç bakmadım :)
Not: Galaxy S kullanıcısıyım :) Telefon yurt dışından olduğu için market gibi bir problemim yok :D
markette ve diğer alternatif marketler olsun çeşitli sitelerde araştırdım galaxy mini için uyumlu bulamadım malesef ebdyy mobil versiyonları hatta android versiyonu bile olmasına rağmen bnm tel modeli ile uyumsuz çıktı
kankalar markete girdiğim de uyumlu eğildir diyor indirme tuşu pasif konuma geçior ipucundada türkiye için izin yoktur falan dior
tmm ya gps i açtım sorun düzeldi yerimi belirtmem gerekiyormuş sanırım
Çözüm de bir değişik sorunda. Aslında GPS ile marketin pek alakası olmaz diye düşünüyorum. İlla konum istiyorsa kablosuz ağdan veya da mobil internetten yerimizi bulabilir. ama kabaca ama tam olarak. sonuçta nerede olduğumuzu internet bağlantısından bulabilirdi. İlginçmiş... Bi kenara not alayım da böyle bir şey olursa gerekebilir :))
belkide başka bir şey ile ilgisi vardır bilmiyorum.. marketeki ürünlerin çoğu twitter ebudy msn alternatifleri gibi hep telinizle uyumsuz yazısı ve bu ülkede geçersiz gibi yazı geliodu gps i falan açtım yerimi nokta atışı belirledi sonra bidaha girdim oldu bilmiyorum belkide başka bişey olmuştur dikkat etmemiş olabilirm.. bide flash desteklesemiş tam olcakmış neyse sağlık olsun..