Galaxy Note 3 hakkında tüm bildiklerimiz!

CHIP Online
17-07-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un bir sonraki bombası Galaxy Note 3 hakkında neler biliyoruz? Hepsi haberimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... klerimiz_41497.html

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Galaxy Note 3'ten kaçış yok: Daha güçlü, muhtemelen daha büyük bir Note, Samsung tarafından önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek. Peki 2013'ün belki de en güçlü cebi olacak Note 3 hakkında şimdiye kadar neler öğrendik, sızıntılar bize hangi ipuçlarını verdi? İşte merakla beklenen cihaz hakkında bildiklerimiz.

Ekranı

Note 3'ün ekran boyutu konusunda birbiriyle çelişen raporlar var. Yine de cihazın 5.9 inç ile 6.9 inç aralığında bir ekran boyutuna sahip olmaması bekleniyor. Son raporlar, cihazın bükülmeyen HD 1080p AMOLED ekranla geleceği yönünde.

S-Pen

Note'un Galaxy S serilerine göre ayırt edici özelliği olan kalemi, tabi ki Note 3'te de yerini alacak. Sony'nin Xperia Z Ultra'sı, kalem yanında herhangi bir cisimle ve kalemle ekrana yazı yazmanıza izin veriyor. Samsung'un da benzer bir yenilik yapması beklenebilir.

Özellikleri

Galaxy S4'ün 8 çekirdekli Exynos işlemciyle geldiğini düşündüğümüzde, Note 3'ün en azından bu güçte olmasını bekleyebiliriz. Akıcı bir çoklu görev ve kalem girişi için 2GB yerine 3GB RAM kullanılacağı, söylentiler arasında.

Kamera

Galaxy S4, beklenenin tersine şirketin yeni geliştirdiği, panoramik fotoğraflar çekebilen, optik görsel sabitleme işlevi ve fazlasını sunan Orb Camera sistemiyle gelmemişti. Ancak Galaxy S4'te kendine yer bulamayın Orb Camera, Note 3'e eklenebilir. Kamera çözünürlüğüne gelirsek, Galaxy Note 3'ün kamerasının 13 megapiksel olması bekleniyor.


Tüm Konu: Galaxy Note 3 hakkında tüm bildiklerimiz!

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Kaynak: www.chip.com.tr