Galaxy Note 4'ü yerinde denedik!

CHIP Online
04-09-2014, 00:04   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy Note 4 tanıtımı biter bitmez onu elimize aldık ve denedik! İşte ilk izlenimlerimiz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... -denedik_49356.html

Resimlerle: IFA 2014: TV'ler, cepler, akıllı evler ve fazlası!

Bir zamanlar çoğumuza büyük gelen 5.3 inç'lik Galaxy Note, bugün 5.7 inç'e kadar büyümüş olmasına rağmen en çok konuşulan telefonlar arasında. Galaxy Note 4 ise bu sefer ekranı büyütmek yerine çözünürlüğü geliştirmeyi tercih ediyor.


Quad HD Super AMOLED (2.560 x 1.440) çözünürlükle gelen yeni Galaxy Note 4, sunduğu ppi değerini 500'e yükseltiyor. Samsung'un "adaptive display" adını verdiği, ekranı bulunduğunuz yerin ışıklandırmasına göre ayarlayan teknolojiyle beraber bu müthiş ekran, nerede olursanız olun size en iyi görüşü sunuyor. UHD çözünürlüklü bir videoyla yaptığımız testte renklerin 500ppi'lik bir ekrandan bekleyeceğiniz derecede canlı, detayların ise oldukça belirgin olduğunu gördük.


Note 4'ü elinize aldığınızda ilk fark ettiğiniz şey ise ekranın mükemmelliği değil, cihazın nihayet "kaliteli" bir hissiyat sunmayı başardığı. Note 4'e biraz daha üst düzey hissi kazandırmak isteyen Samsung, onun kenarlarını metal bir bant ile kaplamış. Note 4'ün tutuş hissini çok beğendiğimizi söylemeliyiz. Bunun yanında telefonun hafifleştiğini düşünüyoruz, ancak cihazın ağırlığı henüz açıklanmadığı için kesin bilgi veremiyoruz.


Tüm Konu: Galaxy Note 4'ü yerinde denedik!

Resimlerle: IFA 2014: TV'ler, cepler, akıllı evler ve fazlası!

Kaynak: www.chip.com.tr