Galaxy S3 için kaçınılmaz son!

CHIP Online
21-05-2012, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S3, henüz piyasaya bile sürülmeden kaderinden kaçamadı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/gala ... lmaz-son_33743.html


Resimlerle: Samsung Galaxy S III resmen tanıtıldı!

Mayıs sonunda piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S III, şimdiden root'landı. Hacker ve geliştirici Chainfire, kendisinin ve arkadaşlarının Galaxy S III'ü nasıl root'ladıkları hakkında bilgileri internette yayınladı.

Galaxy S III'ü root'lamada Chainfire'a yardımcı olan, "içeriden" bir kişinin sızdırdığı güvensiz kernel kodu. Bu kişinin isminin açıklanmayacağı söylenirken, kodda geliştiricilerin ve kullanıcıların dikkatini çekecek bazı noktalar da bulunuyor. Chainfire'a göre Galaxy S III, Galaxy S ve Galaxy Note'a kıyasyla standart boot.img biçimini kullanıyor. Diğer cihazlar, çalışılması çok daha güç olan zImage biimini kullanıyorlar. Faydalı olabilecek diğer bir farklılık ise, Galaxy S III'ün kurtarma bölümünü kullanma şekli. Bu sayede geliştiriciler, kurtarmayı kernel'den tamamen farklı olarak flash'layabiliyorlar.

Chainfire'ın bildirdiği en önemli bilgi ise Galaxy S III'ün kilidini açmanın daha kolay olması. Chainfire'a göre bu konuda "herkes, Samsung'a teşekkür etmeli".

Tüm konu: Galaxy S3 için kaçınılmaz son!

Resimlerle: Samsung Galaxy S III resmen tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galaxy S3'ü alır almaz root'layacak mısınız?

PcMaKeR
21-05-2012, 23:35   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

Ne yani samsung kırılamaz cihaz mı satıyordu adamlar kaynak kodunu bile veriyor. Ne biçim haberler çıkıyor Allahım ya azıcık araştırın.

Buda ilk sızan sammobile firmware ı. Türkiye için çıktı ilk rom nasıl olduysa...


Turkey...

Editörleri değiştirin artık. Haberlerin çoğu ciddiyetsiz ve eksik bilgi ile gelmeye başladı. Sırf bu yüzden sitedeki çoğu haberi es geçiyorum.