Samsung galaxy s8 serisi telefonlarda bixby diye bir yapay zeka var imiş. Acaba bu zeka ne kadar akıllı bilen deneyen var mı? Sadece Galaxy s8'e özel bir yazılım mı? Yapay zekayı cebinde taşımak için 4000TL para verilir mi?
Galaxy S8'deki Yapay Zeka Gerçek mi?
4000 TL'den bile azmış galaxy s8 plus modeli taksitle beşbuçuk milyara geliyorrrrr.
www.evkur.com.tr/samsung-galaxy-s8-plus-altin-sarisi-akilli-telefon
en iyi al s7 edge çünkü s8 ve s8 plusta var çift işlemci s7 edge de var , 4 ram s7 edge de var s8 ve s8 plustada var
Galaxy S8'in işlemcisi Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 Octa-core (4x2.45 GHz Kryo & 4x1.9 GHz Kryo)
S7 Edgede ise Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 Dual-core 2.15 GHz Kryo & dual-core 1.6 GHz Kryo işlemci bulunuyor S8 her açıdan daha iyi samsungun yaptığı en iyi tasarımlardan birine sahip. Diye düşünüyorum
Merhaba,
Bixby Gerçek Mi? Sorusundan kastı pek anlayamadım. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Modellerindeki Siri gibi pek çok "akıllı asistan" mobil telefon modellerinde artık bulunuyor. Kullandığın Galaxy S8 ile ilgili ipuçları için burayı tercih edebilirsin:
BEN S8+ MODELİNİ SADECE 3 GÜN KULLANDIM BENİM HATAMDAN DOLAYI TELEFON KAPANDI BİXBYE GELECEK OLURSAK TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ OLMAMASINA RAĞMEN ÜST SEVİYE İNGİLİZCE GEREKMEDEN RAHATÇA KULLANILABİLİYOR CİHAZ CANAVAR DESEK YERİDİR AMA CEBİMDE UNUTUP HAVUZA GİRDİM ŞUAN HALA AÇILMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM