Game Booster Premium [26.05.2011]

CHIP Online
26-05-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Daha yüksek FPS ve daha az gecikme süresi için tasarlanmıştır!Game Booster Premium, eski bir PC'ye sahip olsanız dahi size en iyi oyun deneyimini sunabilir. Bir tıklamayla PC performansını artırma dışında Game Booster Premium ile PC'nizden en üst seviyede performans sağlayabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Daha yüksek FPS ve daha az gecikme süresi için tasarlanmıştır!Game Booster Premium, eski bir PC'ye sahip olsanız dahi size en iyi oyun deneyimini sunabilir. Bir tıklamayla PC performansını artırma dışında Game Booster Premium ile PC'nizden en üst seviyede performans sağlayabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumGame Booster Premium, tüm kaynakları arka plan işlemlerini ve gereksiz Windows hizmetlerini kapatarak, RAM'i temizleyerek, işlemci performansını yoğunlaştırarak oyunlara aktarır. PunkBuster, Cheating-Death, VAC ve diğer hile engelleme yazılımlarıyla uyumludur.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Game Booster Premium

cey_cey
27-05-2011, 09:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
181 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Selamlar 

Bu yazılımı daha önce yaklaşık 8 yıllık masaüstü pc de kullanmıştım. Ekran kartım geforce fx5200 120mb ram ne kadar eski olduğunu internette arama yaparak görebilirsiniz :) Gözle görünür bir performans artışı göremedim. Çok az bir etkisi oluyor. Programı kurup kullanmak için yeterlimi bilmiyorum. Aynı şekilde yeni dizüstü pc ye de kurdum 1gb ati ekran kartım var onda da yeni nesil oyunlarda bir iyileşme farkedemedim. Kısacası kullansanızda olur kullanmasanızda.

Kaçıranlar ve denemek isteyenler aşağıdaki linkten indirip full olarak kullanabilirler.