haha :D o begenmedigin kart 3 sene daha butun oyunları full ayarlarda acar ( battlefield 4 cıksın onu bile acar ) o kart su anda 6850 ile aynıdır hatta geçmiştir yani çok iyi bir karttır , sen 4bin liraya bosu bosuna para harcadıgın icin sana düsük gelebilir ( yada kendini avutuyosundur bosuna para harcamadım diye ) ama sunuda unutma senin aldıgın gtx590 da bu kartta oyunları full ayarlarda acar zaten sen bosuna para verdin yani 5000 tl yede toplasan 1500 e de toplasan 3 sene sonra senin sistemin eskiycek. Trance86 yı destekliyorum tabiki cok güzel sistem 1500 fiyatta uygun param olsa alırım gercekten ama su anda maddi durumum iyi degil.5830 4 sene sonra full ayarlarda oyun çalıştıracak ha? desene millet boşuna para veriyor diğer kartlara.
garantili ve kutulu satıyorum
- 1
- 2
desecrate acaba senin sorunun ne merak ediyorum ben bu kartla crysis 2 1920 1080 de hiç kasmadan oynuyorum sen hiç deneme yapmadın sanırım neden millete kötü örnek oluyorsun oynayan benim oynayamayan sensiz ama yorum yapanda sensin azcık akıllı ol
destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim
haha :D o begenmedigin kart 3 sene daha butun oyunları full ayarlarda acar ( battlefield 4 cıksın onu bile acar ) o kart su anda 6850 ile aynıdır hatta geçmiştir yani çok iyi bir karttır , sen 4bin liraya bosu bosuna para harcadıgın icin sana düsük gelebilir ( yada kendini avutuyosundur bosuna para harcamadım diye ) ama sunuda unutma senin aldıgın gtx590 da bu kartta oyunları full ayarlarda acar zaten sen bosuna para verdin yani 5000 tl yede toplasan 1500 e de toplasan 3 sene sonra senin sistemin eskiycek. Trance86 yı destekliyorum tabiki cok güzel sistem 1500 fiyatta uygun param olsa alırım gercekten ama su anda maddi durumum iyi degil.
15 yaşındaki birininde donanım bilgisi bu kadar olur :) ne yapıcan nasıl anlatıcan sen büyü gel abim.bizde diyoruz 1500 ederi var diye adam fazla istiyor
desecrate acaba senin sorunun ne merak ediyorum ben bu kartla crysis 2 1920 1080 de hiç kasmadan oynuyorum sen hiç deneme yapmadın sanırım neden millete kötü örnek oluyorsun oynayan benim oynayamayan sensiz ama yorum yapanda sensin azcık akıllısana zaten birşey demiyorum.1920 1080de dx11 tesselation yamasıyla aç bakayım ne oluyor ?
sen nebiçim bi adamsın mallarımı kötülemek için elinden geleni yapıyorsun gel yanıma göstereyim sana 1920 1080 d11 desteğiyle nasıl oynuyorum ben bu oyunu
e bizde 2000 istiyoruz zaten
BEnde bu ekran kartından alıcam evt gayet iyi hatta şuan param olsa uygun bi fiyata alırdım bu pc yi
15 yaşındaki birininde donanım bilgisi bu kadar olur :) ne yapıcan nasıl anlatıcan sen büyü gel abim.bizde diyoruz 1500 ederi var diye adam fazla
ayrıca 15 yaşnda donanım bilgisi bu kadar diyen arkadaş bnde 15 bitiyo ve donanım bilgimde sorn yok :) yani şahsi konş :D
tamam ssd yi alırım o şekilde veririm sana dediğin fiyata
sen nebiçim bi adamsın mallarımı kötülemek için elinden geleni yapıyorsun gel yanıma göstereyim sana 1920 1080 d11 desteğiyle nasıl oynuyorum ben bumilletin kazıklanmasını önlüyorum sadece ^^
sen nasıl yaptın bu sistemi dolar düşükken aldın dolar yükselince satıyorsun sanırım
sen kurnazsında bizi aptal yerine koyman yanlış ^^
Hala söylüyorum o kasada crysis 2 yi açarsin bütün yamalarıyla . texcellation dx11 . açmada sıkıntın olmaz .ama kasmadan oynarsın.babayı oynarsın ..Son Düzenleme: Desecrate ~ 19 Ağustos 2011 12:50
BEnde bu ekran kartından alıcam evt gayet iyi hatta şuan param olsa uygun bi fiyata alırdım bu pc yievlat 150 tane konu açmıssın bu buna uyarmı bu şuna uyarmı bu bunu kaldırırmı diye . neyin bilgisi var sende .
ayrıca 15 yaşnda donanım bilgisi bu kadar diyen arkadaş bnde 15 bitiyo ve donanım bilgimde sorn yok :) yani şahsi konş :
ekran kartı fena değil o.c çakarsanız 6850den iyi olur ama çok fena psu istiyor ayrıca fazla bilgisi olmayanlar fazla bulaşmasın derim şekil A'da görüldüğü gibi:
evlat 150 tane konu açmıssın bu buna uyarmı bu şuna uyarmı bu bunu kaldırırmı diye . neyin bilgisi var sende .Son Düzenleme: asdwer123 ~ 19 Ağustos 2011 19:34
yüzyıllardan beri günümüze gelen ticaretin adı ne zaman kurnazlık olup ta milleti aptal duruma sokmak olmuş sen hiç düşünmüyormusun ben bu işi yapıyorum evimdeki çocuklarıma taş mı götüreyim söylermisin 3 5 kurusta bırak ta kalsın neresi aptal yerine koymak neresi uyanıklık ne kadar boş adamsın sen
yüzyıllardan beri günümüze gelen ticaretin adı ne zaman kurnazlık olup ta milleti aptal duruma sokmak olmuş sen hiç düşünmüyormusun ben bu işi yapıyorum evimdeki çocuklarıma taş mı götüreyim söylermisin 3 5 kurusta bırak ta kalsın neresi aptal yerine koymak neresi uyanıklık ne kadar boş adamsınherneyse kardeşim karışmıyorum . ben sadece kendi fikrimi söyledim kasanın ederi 1500 tl olay budur .fazlasını veren kerizdir bitti gitti .
- 1
- 2