vatandan gpu almıştım.granti belgesi var.faturası yok.üyelik kartım ve ordan ne aldığım bilgisayarlarında var.sizce değişim yaparlarmı daha 1 ay olmadı !
garantiye alınırmı acil !!!
vatandan gpu almıştım.granti belgesi var.faturası yok.üyelik kartım ve ordan ne aldığım bilgisayarlarında var.sizce değişim yaparlarmı daha 1 ay olmadı !Faturan yok hadi neyse yalvar yakar belkide kolayca onu hallettin diyelim 1 ay geçmiş aradan zor gibi geliyo taş patlasa yüzde az küsüratlı bi bölümünü geri alabilrsn :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj
evet garanti yeter eğer yetmezse karttan bakarlar gibime geliyor
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
396 mesaj
arkadaşlar herkese teşekkür ederim.faturayı buldum.kutusu var.vatan onaylı msi garanti belgeside var.yanlız ben ekran kartının macununu değiştirmiştim.sorun olurmu? en azından bi kısmını falan geri çek verirlermi ?
arkadaşlar herkese teşekkür ederim.faturayı buldum.kutusu var.vatan onaylı msi garanti belgeside var.yanlız ben ekran kartının macununu değiştirmiştim.sorun olurmu? en azından bi kısmını falan geri çek verirlermi ?Benm baştan beri umudum yok ama verebilrler dediğim gibi stabil değil sistemimde düzgün çalışmıyor dersen birazda sert çıkışırsan neden olmasın macunu değiştirdim falan deme hiçbişey deme onlara :)