sen onlara bakma ben bır keresınde soyle bırseyle karsılastım bızım ınsanımız kendınden zekı olan ılgınc ıcatlara ımza atanlarla dalga gecerler cunku oyle bırsey olmza olamaz derler halbukı butıp seyler su dunyada cok basıt sıze ılgın c bır anektot anlatayım bırıne sunu desen neder acaba ben senın arabnın kumandasıyla arabanın kapılarını agrıdan bıle acarım desen sanırım herkes guler ama bu mumkun
nasılmı sen ıstanbulddasın dıyelım bunun ıcın 2 cep telefonu 2 bırde aracın kumandası
gelelım uygulamaya agrıdakı akrabanın aRAC kumandasını alıyon posta yoluyla yada herangı bır yolla karsındakı agrıda bulunan aracın yanındakı akrabanı cepten arayıp cep telefonunu acıkken konusurken yanı aracın usutne sensoru gordugu bır yakın yere cep telefonunu koymasını soyluyon arac on kaput kısmına bıyere sonrada ıstanbuldan aracın kumandasına kapıları ac tusuna bır kac defa basıyorsun cep telefonun dogru tutarak ceptel baz ıstasyonları sayesınde agrı dakı cepe dmtf tonu gıbı usten bır gorulmeyen sınyal gıdıyor vede agrıdakı aracın kapıları acıpılp kapanıyor desem kım ınanır yada
bır ıpoda yada cep telefonuna numarayı cevırırken kayıt etcenız cevırme sesını
sonra osesı evdekı sabıt telefonun ahızesını elınıze alıp ahızenın mıcrofon bolumune sesın dınleteceksınız dıdatıdat sesını goreceksınızkı ev telefonu o aldıgı dmtf tonu sesı hangı noya aıt ıse kılıtlı bıle olsa o noyu aramaya baslar bunlar ornek olsun dıye soyluoyrum ...bu gıbı bınlerce yontem bılıyorum vede ıcat edıyorum..oyuzden kımse bırseye olmuyor demesın vede dalga gecmesın yapamayanlar... kendılerıne bı bakdsınlar on yargılı olmasınlar zıyaaa rahat ol sen benı dınle......saglıcakla kal...