aşağı yukarı tüm laptoplarda bulunan wireless activity butonu vardır acer laptoplarda (pardus macerama başlamadan önce) bu düğmenin LED inin yanması wirelessin açık olduğunu kapalı olması da wireless in kapalı olduğunu gösteriyordu ama pardus tan sonra tam tersine döndü
şöyle ki şu anda kablosuz olarak giriyorum net e ama wireless activity falan yanmıyor dikkatimi çekmedi başlarda ama...
vista home basic kullanıyorum formatlarda da orijinal vista DVD si elimde olmadığı için acerin verdiği recovery DVD sini kullanıyorum bu DVDvistanın ilk açılışında sürücüleri vs vs yüklüyor (teknosa dan almıştım garantisi hala var)
dahaönceki formatlarda 26 tane program yüklüyordu ama son formatımda program sayısı 25 ti ve wireless ( broadcom) sürücüsünün yüklenmesinde acayip şekilde yavaşladı ve sanki yoksayarmış gibi yüklemeye devam etti
pardusu kaldırıp temiz bir vista yüklemeyi düşündüm önce ama GRUB izin vermedi XP cdsindeki kurtarma konsolunu dene dediler
servis ihtimalide var tabiki ama dosya kaynaklı deyip 30 milyonu çekecekler verebilecek durumum var ama evde halletmek istiyorum
sizce hangisini yapmalıyım
evde halletmek mi yoksa profosyonel ellerin halletmesi mi
evde halledeceksem de nasıl?
işe yarayacaksa sisteminin özellikleri:
acer aspire 4710
intel core duo 2.0 GHz 533 MHz FSB
2 GB DDR2 ram
ati radeon hd 2400 xt 128 MB
120 GB HDD
14,1" LCD
802.11b/g WLAN 10/100 LAN
windows vista home basic x86 TR