Daha 15 yaşındayım ama Chip Online ı her seferinde takip ediyorum aynı şekilde donanım haberide
Daha şimdiden bir mod denemem var donanım haber de ve devam ediyor
masaüstü-dizüstü-televizyon-telefon her türlü teknolojik ürün hakkında rahatlıkla konuşabilirim
Bu tür bilgileri sürekli okumaya çalışırım
İlerde Samsung da çalışmak istiyorum bunun için üniversite tercihimi koreden yana yapmayı planlıyorum
Arkadaşlarım teknolojik bir ürün almak istediklerinde bana sorar
Kiğılıdan giyinmeyi severim çok sağlam markadır elimde olsa vakkodan da alırım da bulunduğum yerde yok
Benim yaşımdakiler ne teknolojiyi takip eder ne kaliteli giyinir ne de samsung da çalışmak istiyorum dediğinde bön bön bakar düşüncenin arkasındaki nedeni bile sormaz karşındakinin açığını bulup dalga geçmeye çalışır
Okulda bile ancak bir kişi var teknoloji hakkında konuşabilen oda sadece programcılık la ilgileniyor ve birazda nasıl diyim farklı hani önceden bende dalga geçerdim ama yani insanlar bilmediği şeyi aşalar ya o hani
Okulda bir kere nvidianın konusunu açamadım yakın arkadaşlarım var onlarda ne biliyorlarsa sallıyorlar bunları bilip konuşamamak insana çok koyuyor acaba diyorum bilgisayarcıda işe mi başlasam
bana göre çoğu insan maymunların biraz gelişmişidir sürü hali ve toplu aşağılama özellikleri benzerdir aynı şekilde belirli alışkanlıklarıda benzerdir en basit haliyle sinirlendiklerinde beyinleri sadece kızmaya ve aşılamaya çalışır
dünya üzerinde saygı duyduğum insanlar babam-atatürk- ve şu ana kadar çıkmış bütün iş adamlarıdır
ayşntayn da vardı
bu arada asosyal değilim okulda da popüler tayfayla takılırım
hayatımdaki iş amacı ise ceo olmaktır
haa birde her zaman belgesel izlerim özellikle naşınıl ceografik (bilerek böyle yazıyorum) sabah akşam belkide yetiştirlme tarzımdır annem veya babam hiç bir zaman saçma türk dizileri izlemez aşkı memnuymuş filan izlesem zaten evde kavga çıkar şu ana kadar birtek çocuklar duymasın ve avrupa yakasını izledim ki ikiside çok güzeldi ama bittiler başka da dizi izlemem
sizce garip miyim bence normalim