Garip Miyim

tBox
22-09-2011, 20:57   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj

Daha 15 yaşındayım ama Chip Online ı her seferinde takip ediyorum aynı şekilde donanım haberide

Daha şimdiden bir mod denemem var donanım haber de ve devam ediyor

masaüstü-dizüstü-televizyon-telefon her türlü teknolojik ürün hakkında rahatlıkla konuşabilirim

Bu tür bilgileri sürekli okumaya çalışırım

İlerde Samsung da çalışmak istiyorum bunun için üniversite tercihimi koreden yana yapmayı planlıyorum

Arkadaşlarım teknolojik bir ürün almak istediklerinde bana sorar

Kiğılıdan giyinmeyi severim çok sağlam markadır elimde olsa vakkodan da alırım da  bulunduğum yerde yok

Benim yaşımdakiler ne teknolojiyi takip eder ne kaliteli giyinir ne de samsung da çalışmak istiyorum dediğinde bön bön bakar düşüncenin arkasındaki nedeni bile sormaz karşındakinin açığını bulup dalga geçmeye çalışır

Okulda bile ancak bir  kişi var teknoloji hakkında konuşabilen oda sadece programcılık la ilgileniyor ve birazda nasıl diyim farklı hani önceden bende dalga geçerdim ama yani insanlar bilmediği şeyi aşalar ya o hani

Okulda bir kere nvidianın konusunu açamadım yakın arkadaşlarım var onlarda ne biliyorlarsa sallıyorlar bunları bilip konuşamamak insana çok koyuyor acaba diyorum bilgisayarcıda işe mi başlasam

bana göre çoğu insan maymunların biraz gelişmişidir sürü hali ve toplu aşağılama özellikleri benzerdir aynı şekilde belirli alışkanlıklarıda benzerdir en basit haliyle sinirlendiklerinde beyinleri sadece kızmaya ve aşılamaya çalışır

dünya üzerinde saygı duyduğum insanlar babam-atatürk- ve şu ana kadar çıkmış bütün iş adamlarıdır

ayşntayn da vardı

bu arada asosyal değilim okulda da popüler tayfayla takılırım

hayatımdaki iş amacı ise ceo olmaktır

haa birde her zaman belgesel izlerim özellikle naşınıl ceografik (bilerek böyle yazıyorum) sabah akşam belkide yetiştirlme tarzımdır annem veya babam hiç bir zaman saçma türk dizileri izlemez aşkı memnuymuş filan izlesem zaten evde kavga çıkar şu ana kadar birtek çocuklar duymasın ve avrupa yakasını izledim ki ikiside çok güzeldi ama bittiler başka da dizi izlemem  
sizce garip miyim bence normalim

mustafadvc
22-09-2011, 21:08   |  #2  
mustafadvc avatarı
Üye
76 mesaj

ben ekran kartının gücünü ramine bakanlara garip derim

bende garibim takma kafana burdaki herkes gaarip.

bu araada house md izle iyi dizidir.

tBox
22-09-2011, 21:09   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
388 mesaj

aynı şekilde bende modelini söylemeden sadece gb tını söyleyenlere sinir oluyorum

mustafadvc
22-09-2011, 21:18   |  #4  
mustafadvc avatarı
Üye
76 mesaj

geçen birsiyle ps3te pcdekinden daha güçlü bir ekran kartı olduğu konusunda tartıştık.
directx11 AA filan dedim anlamadı  sustu

aaaaaa123123
22-09-2011, 21:27   |  #5  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
313 mesaj
Alıntı: mustafadvc  
geçen birsiyle ps3te pcdekinden daha güçlü bir ekran kartı olduğu konusunda tartıştık.
directx11 AA filan dedim anlamadı  
Öyle Mallarda Var Açıkcası :) Anti Alliasing Ne Ya Diyor Adam :D Takma Kafana Bende Küçükken Öyleydim Bak Şimdi Bilgisayar Mühendisiyim (OKuyorum :D)

tBox
22-09-2011, 21:32   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
388 mesaj

hayır en azından sizin çevrenizde var bende o da yok

M.G.G
22-09-2011, 21:36   |  #7  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Aynı kafadan birini buldum.Okuldaki herkes yaptığım işlerle dalga geçiyor.Kendisine yap desem adam photoshopu açmayı bile beceremiyecek.Yazmaya kalkıştığım programları hepsini yazarken baştan vazgeçtim.Çünkü bilmedikleri için değer vermiyorlar.Serkan is my girl diye bir videoya takmışlar(geçen sene izlediğim videoyu bunlar yeni görmüş.Ağızlarına takılmış).Benim arkadaşlar alacakları ürünün beni önerdiğimden daha ucuz ve daha iyi olduğunu iddia ederler(Ben soruyorum physx açcan mı diye .Hayır diyor.Bende hd5770 öneriyorum.Isınıyor diyorlar(Hayatlarında hiç ati kullanmamışlardır).Bende gts450 öneriyorum.Ne aldın diye sorunca gt210 diyor :D).Geçen seneden beri okul dergisinin başındayım.Dergiyi iki haftada hazırlıyoruz kontrol ediyoruz ve basıma veriyoruz.Dergi çıkınca 1.50 tl fiyat biçiyoruz.O kadar para verilir mi diyor s*k kafalılar :D.Yani anlayacağın aynı senin gibiyim abi (:
Not:Kiğilıdan giyinmeyi sevmem.Ama kota benzeyen pamuklu pantolonu severim.Ustüne de polo tshirt giyerim(Kro değilim :D)

tBox
22-09-2011, 21:42   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
388 mesaj

beni birde şey rahatsız eder şimdi ben bir yerden bir ürün bulurum tamam mı bu aynı ürünü başka bir yerden bulurlar bu ürün genelde ya kullanışmıştır yada bozuktur ben ürünü sormaya çalışım bunlar

hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden

birde şu vardır benim dediğim şeyi bilmez ama sorar ben zamanında omnia 2 almıştım vakti zamanı 1.200 tl ydi

bu telefona neden bu kadar para verdin sorusu beni çıldırtmıştır ulan anlatsam anlamayacan bir şeyde bilmiyorsun anlatıyorum ee diyo ee anlamıyon niye soruyon

beyler bence biz toplanıp zirve yapalım rahat rahat konuşuruz her şeyden kimsede birşey diyemez içimizi dökeriz bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaş çok şanslı kaçtane arkadaşı vardır teknolojiyi takip eden

adem-t
22-09-2011, 21:58   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

Aynı durumdayız kardeşim senden 1-2 yaş büyüğüm ben 6.sınıftayken merak salmıştım:)şimdi bilişim teknolojileri okuyorum ama git gide zorlaşıyor:)

tBox
22-09-2011, 22:05   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
388 mesaj

7. sınıfta babamın televizyon al ıyoruz demesiyle başlamıştı serüvenim işin garibi hala almadık o zamanlar c9000 türkiye ye gelmesine 1.5 sene vardı galiba (alacağımız fiyatlara gelmesi için) şimdiyse lw980s i bekliyoruz :D

aaaaaa123123
22-09-2011, 22:16   |  #11  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
313 mesaj
Alıntı: tBox  
beni birde şey rahatsız eder şimdi ben bir yerden bir ürün bulurum tamam mı bu aynı ürünü başka bir yerden bulurlar bu ürün genelde ya kullanışmıştır yada bozuktur ben ürünü sormaya çalışım bunlar

hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden daha ucuz hayır seninkinden

birde şu vardır benim dediğim şeyi bilmez ama sorar ben zamanında omnia 2 almıştım vakti zamanı 1.200 tl ydi

bu telefona neden bu kadar para verdin sorusu beni çıldırtmıştır ulan anlatsam anlamayacan bir şeyde bilmiyorsun anlatıyorum ee diyo ee anlamıyon niye soruyon

beyler bence biz toplanıp zirve yapalım rahat rahat konuşuruz her şeyden kimsede birşey diyemez içimizi dökeriz bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaş çok şanslı kaçtane arkadaşı vardır teknolojiyi takip

Bak Bu Güzel Fikir :) Anti Teknoloji Düşmanları !

aaaaaa123123
22-09-2011, 22:17   |  #12  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
313 mesaj

Heh Şunuda Söyliyim Bugün Bir Adamla Pc Yarışmasına Katıldık Adama İşlemcin Ne Diyorum Asus diyor :D

okinkurt
23-09-2011, 00:45   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Alıntı: aaaaaa123123  
Heh Şunuda Söyliyim Bugün Bir Adamla Pc Yarışmasına Katıldık Adama İşlemcin Ne Diyorum Asus diyor :
hahahahah Ağzı kulaklarına varıyor :D:D:D:D hocam sizin durum iyi gene bende tel hattı yok tel olmayınca nette yok tabi kaymakamdan yardım istedim son care net ne cocuk işi ne yapacan onu dedi adam şimi 15 kb 3g de kaldım kaymakamın bunu dedigi bi yerdeyimmm kaymakama alıp seni üstüne oturtucam o netin diyesim geldi ama işte cezası olmasa :D.

tBox
23-09-2011, 07:44   |  #14  
OP Yıllanmış Üye
388 mesaj
Alıntı: okinkurt  
hahahahah Ağzı kulaklarına varıyor :D:D:D:D hocam sizin durum iyi gene bende tel hattı yok tel olmayınca nette yok tabi kaymakamdan yardım istedim son care net ne cocuk işi ne yapacan onu dedi adam şimi 15 kb 3g de kaldım kaymakamın bunu dedigi bi yerdeyimmm kaymakama alıp seni üstüne oturtucam o netin diyesim geldi ama işte cezası olmasa :D.
1000 mbps hızında al ışık hızında titretir onu :D

okinkurt
23-09-2011, 21:20   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
1000 mbps hızında al ışık hızında titretir onu :

BeğendimKahkaha

faceman
23-09-2011, 21:26   |  #16  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

yav yazının hepsini okudumda kardeş olabiliriz :D

tBox
23-09-2011, 23:49   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
388 mesaj
Alıntı: faceman  
yav yazının hepsini okudumda kardeş olabiliriz :
acaba ? :D

acaba zirve filan mı yapsak

DeKaN
18-10-2011, 00:07   |  #18  
Taze Üye
4 mesaj
Daha 15 yaşındayım ama Chip Online ı her seferinde takip ediyorum aynı şekilde donanım haberide

Daha şimdiden bir mod denemem var donanım haber de ve devam ediyor

masaüstü-dizüstü-televizyon-telefon her türlü teknolojik ürün hakkında rahatlıkla konuşabilirim

Bu tür bilgileri sürekli okumaya çalışırım

İlerde Samsung da çalışmak istiyorum bunun için üniversite tercihimi koreden yana yapmayı planlıyorum

Arkadaşlarım teknolojik bir ürün almak istediklerinde bana sorar

Kiğılıdan giyinmeyi severim çok sağlam markadır elimde olsa vakkodan da alırım da  bulunduğum yerde yok

Benim yaşımdakiler ne teknolojiyi takip eder ne kaliteli giyinir ne de samsung da çalışmak istiyorum dediğinde bön bön bakar düşüncenin arkasındaki nedeni bile sormaz karşındakinin açığını bulup dalga geçmeye çalışır

Okulda bile ancak bir  kişi var teknoloji hakkında konuşabilen oda sadece programcılık la ilgileniyor ve birazda nasıl diyim farklı hani önceden bende dalga geçerdim ama yani insanlar bilmediği şeyi aşalar ya o hani

Okulda bir kere nvidianın konusunu açamadım yakın arkadaşlarım var onlarda ne biliyorlarsa sallıyorlar bunları bilip konuşamamak insana çok koyuyor acaba diyorum bilgisayarcıda işe mi başlasam

bana göre çoğu insan maymunların biraz gelişmişidir sürü hali ve toplu aşağılama özellikleri benzerdir aynı şekilde belirli alışkanlıklarıda benzerdir en basit haliyle sinirlendiklerinde beyinleri sadece kızmaya ve aşılamaya çalışır

dünya üzerinde saygı duyduğum insanlar babam-atatürk- ve şu ana kadar çıkmış bütün iş adamlarıdır

ayşntayn da vardı

bu arada asosyal değilim okulda da popüler tayfayla takılırım

hayatımdaki iş amacı ise ceo olmaktır

haa birde her zaman belgesel izlerim özellikle naşınıl ceografik (bilerek böyle yazıyorum) sabah akşam belkide yetiştirlme tarzımdır annem veya babam hiç bir zaman saçma türk dizileri izlemez aşkı memnuymuş filan izlesem zaten evde kavga çıkar şu ana kadar birtek çocuklar duymasın ve avrupa yakasını izledim ki ikiside çok güzeldi ama bittiler başka da dizi izlemem  
sizce garip miyim bence

Kendi gibi olmayan insanlara bu kadar soğuk kanlılıkla hakaret edebilen bir insanın yetiştirilme tarzında sorun vardır derim. Her insan teknolojiyi takip etmek zorunda mı? Sanane diğerlerinin ne marka giyindiğinden? Belki o çocuklar evlerinde ne zorluklar çekiyorlardır? Teknolojiyi sevmiyodur belki? Madem o kadar çok biliyorsun anlat ötekilerde öğrensin sırf hava atmak için okulda muhabbet esnasında bilgisayarla ilgili konu açmaya çalıştığına eminim. Örneğin futboldan çok iyi anlayan biri sana gelip Palermo'nun transferleriyle ilgili ne düşünüyosun,Atletico Madrid'in La Liga'daki seyri hakkında ne düşünüyosun veya bende Andrea Villas Boas'a özeniyorum bende antrenör olmak istiyorum dese ve sen bön bön baksan o çocukta gelip senle ilgili böyle şeyler yazsa çok mu hoşuna gider? Egolarını tatmin etmek için başlık açmışsın. Kiğılıdan giyinip LW980S almayı beklemenizden bize ne? Bende 15 yaşındayım teknolojiden anlarım ama sen gibi sorunlu bir emperyalist değilim.

Birde hangi liseye gittiğini söylersen daha iyi olur o kadar "mal" çocuk nerede var acaba?

Son Düzenleme: DeKaN ~ 18 Ekim 2011 00:28
cbilgen13
18-10-2011, 09:16   |  #19  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

şu kadar yorum içerinde en mantıklı bulduğum yorum DEKAN'ın yorumu... vizyon sahibi olmak için yeteneklerinizi övüp, onları kullanarak diğer insanları ezmeniz değil, bu yeteneklerinizle onlara ne kadar ve nasıl yardımcı olabileceğiniz önemlidir...DEKAN kardeşimi bu açık eleştirisini çok güzel bir şekilde yazıya döktüğü için tebrik ediyorum bende...

Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 18 Ekim 2011 09:17
newwaster
22-10-2011, 18:17   |  #20  
newwaster avatarı
Yıllanmış Üye
105 mesaj

Daha 15 yaşındayım ama Chip Online ı her seferinde takip ediyorum

olabilir bende 12 yaşındayım ama yinede takip ediyom

dabbe1
22-10-2011, 21:27   |  #21  
dabbe1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,665 mesaj

genelde insanlar çok fazla teknoloji özürlü oluyor ve konu sahibi haklı DeKaN haksız ne dedi ki? bende aynı şekilde düşünüyorum ama markasız kıyafetleri tercih ediyorum...