Arkadaşlar beni bilen bilir başka hesaplar la 2007 yılından beri foumdayım eski nick umutsistem vs. vs. 2012 yılı geldiğinde deslere yoğunlaştım geri dödüğümde eski arkadaşlardan hiç kimse kalmamıştı ve forum düşüteydi 2010 a kadar chip forumun rakibi yoktu, 2012 ilk yarıya kadarda böyle forumumuzda sorunlar yoktu joker garnitür humankind gibi yüzüne tükürsen yarrabi şükür diyecek marka takıntısı yüzünden diğer ülkelere giden bir mal olunca forumun tadı kaçtı bu forum nereye gidiyor
Chip ONLINE çok büyük bir düşüşte, haksız mıyım?
Garnitür geri döndü
Garnütür en son "God Save The Queen" kullanıcı ismi ile kayıt olmuştu..
CHIP forumdan şutlamıştı.. farklı bir kullanıcı adı ile tekrar kayıt olursa başına gelecek farklı değil..
resimdeki gibi şutlanır yine...
Adamda alışkanlık yaptı şutlanmak.:)
Artık gelebileceğini sanmıyorum tarafımca admine bildirilip ip ban konusundan söz ettim kendileri değerlendirip gerekeni yapacaklarına inanıyorum.Kullanıcıları rahatsız ettiğini çokdandır görüyordum o yüzden şikayet etmiş bulunmakdayım adminler tarafıncada ingilizce anlamayan kişilere veya itiraz eden kişilere yazmaması gerektiğini yazmışdı adminler ve kullanıcılar. Bende bu durumdan rahatsız olup şikayetimi 1/1.5 hafta önce bildirmiş bulunmaktayım ve o günden beri ortalıklarda gözükmüyor inşallah akıllanmışdır. saygılarımla...