GatherNetwork cs 1.6 Maç Platformu

aLightniNG
01-04-2012, 05:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar öncelikle verildiyse şimdiden özür dilerim..

Gather Network Nedir?
Dünya'nın dört 1 yanındaki insanlarla cs oynayabileceğiniz 1 oyun platformudur. 7/24 maç yapma imkanınız vardır.

Avantajları Neler?
Söylediğim gibi 7/24 maç yapmak tabii ki 1 avantaj ve sizden başkasının kaydettiğiniz nickinizle oyun oynaması imkansız. Easy Anti Cheat kullanan Gather Network ile maç sonunda hile olduğundan şüphelendiğiniz kişinin profiline girerek maç esnasında rastgele alınmıs snapshotlarına bakabilirsiniz. Premium üye olarak ödüller kazanmakta mümkün ki zaten en cazip taraflarından 1ide bu
Mesela eğer ki ay sonunda dereceye girerseniz Mart ayı ödülleri şu şekilde:
1.ye SteelSeries Pro-Gamer pack: Siberia V/2 headset + Kinzu mouse
2.ye SteelSeries Siberia V/2 headset
3.ye SteelSeries Kinzu optical mouse
4.ye SteelSeries 4HD mousepad
5. - 7. ye 3 Aylık Premium Üyelik
8. - 10.ya 1 Aylık Premium Üyelik.
Bunun yanında Türkiye, Almanya, Romanya, İngiltere, Portekiz, Hollanda ve daha fazla ülkenin maçlarına girip oynama şansınız var.

Nasıl Oyun Oynarım?
Öncelikle 1 steam hesabınız olması lazım. Çünkü steam ID niz ile kayıt olacaksınız ve sizin nickinizi şifrelemeniz için gerekli. Irc kanalında (irc.quakenet.org - #cs.gather.tr) adminler tarafından maç açıldığında !add yazarak maça girebilirsiniz. Server ip si ve şifresi size irc ten gönderilecektir. Ola ki !add yazdıntan sonra vazgeçerseniz !remove komutuyla maçtan çıkabilirsiniz. (Bu !add ve !remove onlarca komuttan sadece 2 si takıldıkça hepsini kaparsınız çok basit)

Nasıl Üye Olabilirim?
Benim davet linkimle: http://www.gather-network.com/register/invite/159486/ kaydolun. Böylelikle sizi davet etmiş oluyorum hem bana hemde üye olan kişiye 14 günlük denemek için Premium üyelik veriliyor. 14 gün Gather'da 1. olmak için yeterli  Sizde arkadaşlarınızı davet ederek üye yaptıktan sonra her seferinde 1 aylık Premium üyelik kazanabilirsiniz. Ücretini ödeyip almak isterseniz yıllık 25 TL gibi 1 ücreti var ki saydığım ödüllere göre çok düşük 1 mevlâ
Eğer kafanıza takılan 1 nokta olursa yada bire bir yardım almak isterseniz mail ([email=as.tyrant@hotmail.com]as.tyrant@hotmail.com[/email]) atabilirsiniz.

narkoz_39
15-04-2012, 23:07   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj

Teşekkürler çok güzel olmuş tebrik ederim..