GAVUR OĞLU GAVUR BİR KİTAP YAZAR!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
delikanli53
11-08-2006, 13:16   |  #1  
delikanli53 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj

İsrail vahşeti adı altında bir konu açtı bir arkadaşımız ellerine sağlık. ama hayata at gözlüğü ile bakan kendini bilmez adamın biri almış eline gavur oğlu gavurun bir kitabını osmanlıyı anlatıyor bana. ulan nerde görülmüş osmanlının böyle vahşet yaptığı.
Sen kendini bilmezlik yapıp araştırmadan osmanlıyı ve Türklleri kötülersen o gavurlardan ne farkın olur.haaa sende öyleysen o başkaaaaa. o halde ona göre muamele kardeşim. Kızgın

Hiçbir zaman din progpagandası yapmamışımdır. islamiyet son dindir. ve diğer bütün dinleri kabul eder (bozulmamış halleriyle) ve peygamberleride tabiii.

Ama tarihi gözleriyle ve yüreğiyle okumak yerine başka yerleriyle okuyanlar gelmiş bize car car tarih anlatmaya çalışıyor.

SEN KİMSİNDE BENİM ÜLKEMDE BENİ BANA KÖTÜLEMEYE ÇALIŞLIYORSUN. Kızgın

turksoftware
11-08-2006, 14:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,015 mesaj
delikanli53
İsrail vahşeti adı altında bir konu açtı bir arkadaşımız ellerine sağlık. ama hayata at gözlüğü ile bakan kendini bilmez adamın biri almış eline gavur oğlu gavurun bir kitabını osmanlıyı anlatıyor bana. ulan nerde görülmüş osmanlının böyle vahşet yaptığı.
Sen kendini bilmezlik yapıp araştırmadan osmanlıyı ve Türklleri kötülersen o gavurlardan ne farkın olur.haaa sende öyleysen o başkaaaaa. o halde ona göre muamele kardeşim. Kızgın

Hiçbir zaman din progpagandası yapmamışımdır. islamiyet son dindir. ve diğer bütün dinleri kabul eder (bozulmamış halleriyle) ve peygamberleride tabiii.

Ama tarihi gözleriyle ve yüreğiyle okumak yerine başka yerleriyle okuyanlar gelmiş bize car car tarih anlatmaya çalışıyor.

SEN KİMSİNDE BENİM ÜLKEMDE BENİ BANA KÖTÜLEMEYE ÇALIŞLIYORSUN. Kızgın

haklısın delikanli53 ama bunlarla tartısmaya, bunların sewıyesıne ınmeye gerek yok...

Banned
11-08-2006, 18:09   |  #3  
Banlandı
1,148 mesaj

bak kardeşim...
burada çok tartışma oldu...
aklı sıra kendini zeki zanneden bir kaç arkadaşımız bizlere birşeyler anlatmaya çalıştı...
kendilerince haklılar...
ama karşılarındakilerin Faydalandığı  Kaynakların Kutsal kaynaklar olduğunu göz ardı ettiler..ve çoğu konular bu yüzden kapatıldı yada silindi...
birşey demiyorum kural varmış silinebilir...
ama bu arkadaşlara doğruyu anlatmaya çalıştığımız halde bizi yobazlıkla gericilikle itham ettiler...
ne geçti ellerine koskoca bir hiç...
ben burada uyarılarımı tenkitlerimi ve olabilirsem yardımlarımı Allah Rızası için yapıyorum...
varmı bundan benim bir kazancım(maddi)
ama bazı arkadaşlar bunu anlayamadılar...
örn. geçen konuyu ben açmadığım halde... konu için bana sataşıldı...
ama olsun önemli değil...
bir şey tartışılırken Örn. dini bir konu kaynağın Dini bir kaynak olması lazım o şöyle dedi bu böyle dedi diyerek bir yere varamayız...
Ve kişiler kendi doğrularını değil Gerçekten doğru olanı kabullenebilmelidir..
Çoğu Kişi Bu noktayı atlıyor...
herkes kendi fikrini fanatik derecede savunuyor... ama delilleri bilmiyor...
kişi bende dindarım diyor ama dinden bahsedince (ayet,ve hadis) nedense kızıyor...
tarih konusuna gelince ben tarihi benim insanımın  yazdığı kitaptan  okurum...
mesela Şu Kitabı okumanızı tavsiye ederim... BİLİNMEYEN OSMANLI yazarı ROTTERDAM ÜNİV.REKTÖRÜ Prof.Dr.AHMED AKGÜNDÜZ....buarada pek çok bilinmeyen anlatılıyor...
örn.Abdulhamid han'a KIZIL Sultan deniliyor ve delil olarak ermeniler yazıyor...Bu Kitap Bunun Yanlı Olduğpunu Delilleri İle Anlatıyor...
oysaki Abdulhamid han kendisine suikast düzenleyen bir paşaya İdam Cezası verildiği halde onu uygulatmamıştır... yahut bugun savunuyoruz değil mi ERMENİ KATLİAMI YOKTUR diye peki o zaman Abdulhamid han nasıl kızıl sultan oluyor...
bir başka konuda yazılan YAVUZ SULTAN SELİM hanın bahside anlatılıyor Unutulan nokta ŞİİLİK şah İsmail tarafıydı O zamanki Devletleride ŞAH İsmail Tarafından yönetiliyordu...bu savaş opna karşı yapıldı o zamanki Şiiler ŞAh İsmail i destekliyorlardı...biz bugun nasıl ki PKK yı Destekleyenleri cezalandırıyorsak YAvuz Sultan Selim inb Yaptığıda buydu...bunu Anlayabilmek İçin KAFA lazım...
UNUTMADAN BAZI KİMSELER ALEVİLİK MASKESİ ALTINA SAKLANARAK ATEİSTLİKLERİNİ gizliyor...
Ve Alevilik İSLAM İnancına Bağlı İnsanlar Arasındadır...(ÇOK ÇEŞİTLERİ VAR İSLAM DIŞI OLANLARDA)
Son olarak Gelin Birbirimizi Boş Yere Kırmak Yerine Doğruları Kibar Dille Anlatmaya Çalışalım...SELÇUK İSLAMOĞLU beyin de deiği Gibi KİMSE BU DÜNAYADA VE BU FORUMDA KALICI DEĞİL...
Delikanlı53 Samet.... Turksoftware kardeşlerimi Özellikle Duyarlılıkları İçin Tebrik ediyorum...
Bu Forumdaki Dİğer Arkadaşlarımızdanda Kalplerini Kırdıysak Helallik İstiyorum...
Ve Hep Birlikte GERÇEK DOĞRULARA ulaşmayı Diliyorum...
Saygılar...

Son Düzenleme: byzihh ~ 11 Ağustos 2006 18:15
delikanli53
11-08-2006, 18:33   |  #4  
delikanli53 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj

bir kaç düzeltme yapmak istiyorum müsadenizle;

Dini kaynaklardan alınması lazım bilgiler doğru ama bozulmamış dini kaynaklar bugünkü incilden bilgi alırsanız olmaz ki. Biliyorsunuz dört incil mektuplardan oluşmuştur. Adlarını hatırlamadım şimdi. (bazı bilgiler değiştirilememiş ama)

Bilindiği üzere dört mezhep vardır. Hz. Muhammed'i dışlayan ve Hz.Ali'yi peygamber kabul eden aleviler var. Saygısızlık etmek istemiyorum sadece çevremden gördğüm şeyleri söylüyorum.

Banned
11-08-2006, 18:44   |  #5  
Banlandı
1,148 mesaj

evet kardeşim
dediklerine katılıyorum...
dini kaynak derken İSLAM için söyledim...
Tahrif edilmiş İNCİL TEVRAT VE ZEBUR bizim için şu an geçersizdir...
Alevilik Şiiliği Biraz daha ön planda olan bir mezheb ...
İslamda İtikad İçin Bir Yol Vardır Bu da Ehli Sünnet Mezhebidir Bu Mezhebde Kendi İçinde 2 ye Ayrılır..1 Maturidi 2 Eş'ari...bunları sadece bilmeyen kişiler için bilgi olsun diye yazdım...
ben o dediğin inanışın Kitabını okdum Kitap ta Bol Bol SİYON YILDIZI kullanılmıştı...
Buda Bu İnanışın Yahudiler tarafından ortaya atıldığını kanıtlıyor...
Kullandıkları İşaretler Hep Yahudi inancını Hatırlatan Simgelerdi...
Hatta Kitapta HAŞA "ALLAHé teala hz. ni Bile Resmedmişler...
Bu İnsanlar Kesinlikle İSLAM inancından değildir...(aleviliğin sadece bu kesimi için söylüyorum)
sanıyorum kimse cevap olarak HAKARET içeren bir mesaj yazmazsa bu konunun amacı değişmeyecektir... ve bir çok kişi bu bilgilerden faydalanacaktır...
bu hsusu dikkate almanızı rica ediyorum...
saygılar...

Soul_Reaver
11-08-2006, 18:45   |  #6  
Yönetici
254 mesaj
Selçuk İslamoğlu
Yeter...

Konu sadece din ve siyasi konularda kurallarımızı aşmakla kalmadığı gibi bir de diğerlerine üyelere hakarete gidiyor.

Kimsenin ne bu dünyada , ne bu forumda kalıcı olmayacağını hatırlatırım. Bu başlıktaki yazan her üyeye geçerlidir bu söylediklerim.

Uyarıları dikkate almak zorundasınız eğer bu çatının altını beraber paylaşıyorsak; haklı olabilirsiniz ama kişisel tartışmalarınızı buraya taşımayın.