Sistemim:
2 gb ram (aynı marka ve aynı model)
250 gb seagate HDD (110+40+ 80)
AMD Atlon 4200+
Saphire 2600xt ekran kartı
Skystar2 uydu kartı
Generic multimedia okuyucu
MS kablosuz klavye + fare
Geçen hafta bilgisayarıma wmware kurdum ve bunun üzerinden ubuntu çalıştırdım. Bundan sonra bilgisayarım takılmaya başladı. Ben de bilgisayarım üzerinde yazılımsal bakımlara ve temizliklere başladım. Takılmalar devam edince ben de format attım ve üzerine daha evvel aldığım Acronis yedeğini kurmaya çalıştım. Ancak maalesef bilgisayar çöktü. Dün bütün akşam uğraşmama rağmen Windows XP'yi makineme kuramadım. Ön yüklemeleri yapıp F ile şekillendirme yaptıktan sonra bir sonraki kurulum aşamasına geçmeden maalesef aynı ön yükleme işlemlerine başlıyor. BIOS'tan defalarca kontrol ettim. 1.Boot Device'ı CDROM yaptım ve hatta kaç defa da HDD yaptım. Ne zaman HDD 1.device olsa "geçersiz bölüm tablosu" şeklinde siyah ekran geliyor. Kurulum esnasında birkaç kere de mavi ekran aldım. Bir sürü olasılıktan bahsediyor, ama bunların hepsi bana şu an için külfet. Daha olmazsa D sürücüsündeki bilgileri yedek harddiske almaya çalışıp sonra bölümlemeleri tekrar yapmayı deneyeceğim. Ancak bundan evvel yapabileceğim neler var? Lütfen acil bilgi veriniz.