512 MB Geforce 7200GS Turbocache fiat/performans açısndan sizce nasıl??
geforce 7200 gs
Berbat desem. Oyunlarda sıfırdır ama office işleri için idealdir. Bu kart zorlandıgı zaman senin anakarta taktıgın system ramınden çalar.Buda sistemin yavaşlamasına neden olur. Bu kartı oyun için almayı düşünüyorsan birkaç kez daha düşün derim..
O ekran kartına hiç para verme derim.Turbo cache ler ramden götürüyor.Şiddetle almamanı öneririm.
borga ve black e katılıyorum biraz daha para ekleyim başka kart almalısın.
sakın alma parana yazık onu alcagına bi 7600gt, veya varsa biras daha fazla maddi guc 8600gt al ilersi icin ;)
En kötü kartlardan birisini alıyorsun.O kadar vereceğine onboaardlu anakart al daha iyi.
bencede alma perfonmans düşüşüne uğrarsın alacaksan geforce 8800 al ama ağustosta al çünkü şu sıralar bir güncelleme peşindeler temmuz ayı içerisinde biter nvidia nın güncellemeri
Bazı uyanık firmalarda; 512mb bir ekran kartının 256'sını normal, 256'sını TC yapıyorlar.Ve al sana 512 mb ekran kartı diye yutturuyorlar.Bu konulara iyi bakın.
Ayrıca sizin orda da var mı bilmiyorum ama benim oturduğum yerde bir çok kişi kafayı bellek sığasına takmış durumda.Bellek sığasına göre tercih yapmak bir ahmaklıktır diye düşünüyorum ama kesinlikle 256mb'nin altına inmemeni öneririm.
Kafan takılırsa sen bize istediğin ekran kartını söylersin bizde sana yardımcı oluruz.
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar =)