bendede geforce go 7300 var daha yeni burda okudum budami güncenleniyo yaw valla nediyim artik zaten biseyede yaramiyo oyun oynuyamiyomki far cry olsun crisy olsun hic birsey oynuyamiyorum zaten birde ustalar bende 16 bit yaziyo birde 32 neden bende 64 yok görüntü karitinin da iyi oldugunu saniyorum
geforce go 7300
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj
arkadaşım o ekran kartıyla bahsettiğin oyunları oynayamazsın ama driver ını güncelleyerek performansını arttırabilirsin
teknoloji böyle bişi işte alıyorsun iki sene sonra dnazor oluyor sistem
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj
peki nasil drevir yüklücem adres verebilirmisin
Banlandı
934 mesaj
sasirticipeki nasil drevir yüklücem adres
site açıldığında üst kısımdan driver sekmesini seç çıkan ekranın üst kısmında işletim sistemlerini göreceksin işletim sistemini seç filter de çıkan driverlara sırayla tıkla açılan sayfada desteklediği kartları göreceksin kendi kartını buluncaya kadar ara daha sonra indir driverla beraber birde inf dosyası göreceksin onuda indir tıpkı oyunlardaki crack dosyası gibi bir dosyadır o.aynı oyun kırar gibi driver klasörünün içine bunu kopyalayıp yapıştır sonrada güncelle hepsi buSon Düzenleme: aapociapo ~ 05 Şubat 2009 01:12
OP Üye
74 mesaj
usta girdim bise anlamadim direk link verebilirmisin
OP Üye
74 mesaj
http://rapidshare.com/files/1945 ... glish_whql.exe.html bu vista icin arkadaslar
Banlandı
934 mesaj
sasirticiusta girdim bise anlamadim direk linkarkadaşım xp mi vistamı kullanıyorsun?