GeForce ekran kartının driverlarını ve bilimum tum hırdavatlarını kurdum ancak kurcalamadım..buna rağmen kurulum sonrasında windows 98 i ilk açtığımda düşük çözünürlükte bir ekran geldi..çözünürlüğü yükselttiğimde ekran alanı büyüyor ancak simgeler yazılar boyut olarak aynı kalıyor.sağa ve sola mouse u oynattığımda ise sağa ve sola ekran kayarak genişliyor.. yardımcı olursanız sevinirim.. herkese çalışmalarında başarılar...
GeForce2 MX 400 de çözünürlük sorunu?Çift..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Son Düzenleme: efkan ~ 18 Şubat 2004 07:11
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
ÇÖZÜM : ekran kartı ayarları çift monitör olarak algıladığından dolayı önce mönitorler aygıt yoneticisinden kaldırılır.Benim configurasyonumda SyncMaster monitor mevcut ve programınıda kurmuştum...ardından aygıt yoneticisinden ekran kartı kaldırılır.bilgisayar yeniden başlatılır SyncMaster(2. Monitordur siz varsayılanıda 2. monitor olarak kullanabilirsiniz.dilediğinizi iptal edin ama varsayılanı yuklemek icin size sormaz bu yuzden syncmaster ı diyorum-[varsayılan monitoru otomatik yuklemesini istemiyorsanız goruntu ayarlarından gelismise tıklayıp bu secenegi iptal edebilirsiniz.) ın driveri takılıp yuklenmez ve sorun çözülmüş olur.