Arkadaşlar merhabalar...
Ben otelden internete giriyor ethernet ile laptop'u yeni aldım 3 gön önce kadar. O sıralar dl hızı falan gayet iyiydi 150-200-300 sıçrayıp duruyordu. Sonra makinaya mediaları ve antileri yüklemeye başladım şu anda max dl hızım 25 ort. 15... Bu durum son 48 saattir böyle. Resepsiyondaki oduncanda "abi internetimiz en hızışıymış benimde bildiğim bu wallahi" diyebiliyor ancak...
Şöyle bir durum varki tarayıcılarda hızım yüksek ve windows güncelleştirmeleri falan gayet hızlı yüklüyor !!
Sinirden kudurmak üzereyim resepyiyondaki elemana giriştim girişicem... Bunlar acaba benim dl hızımımı kestiler ? Bu tarz şeyler yapabilirler mi ? Yoksa sorun sistemimdemi ?
İşletim sistemim vista... Çözüm önerilerilerinizi bekliyorum , teşekkürler.
Gelde Çıldırma Şaka Gibi Bir Hız
Hakları yok ama yapmış olamazlar. Ne de olsa oteller sınırsız aldığı için ne kadar yaparsan yap aynı faturayı alırlar. Teknik bir hata olabilir.
Temizleme saati geldiğinde başka odalarda denicem bakalım öylemi yapılmış yok oda olmazsa resepsiyoniste yüklenecem artık
Bir de çok kişi bağlandığından bağlantı hızı düşüyor olabilir.
Yok gecenin 2sindede aynı sabahın 8indedi masaüstü makinamda DNS adreslerini değiştirdiğimde dl hızım düşüyordu o geldi aklıma acaba ondanmıdırki
Yok hoca öyle değil. Antiler dediklerim işte spyware programı kayıt defreteri düzenleyecileri falan.
Şu anda utorrentten tek bir dosya indiriyorum 40 la iniyor. 2 gün önce kat kat daha hızlıydı. Öneriler arasında lütfen torrent hız arttırmalarını vb. şekilleri vermeyin arkadaşlar. Çünkü tek sorun internetin dl hızı bunu çözmeye çalışıyorum . Eğer 1-2 gün içinde çözemezsem sistem geri yükleme yapmam gerekicek sanırım.
her odanın içide kablo mu çekmişler yoksa kablosuz mu net hizmeti sunuyorlar
Her odada kablo var böyle saçma bi sistem işte :@
kablolu ise net hizmetini dağıtan kutuda bir sorun olabilir dediğiniz gibi başka odalarda deneyin yoksa sistemin otelin dağıtım panosunda sorun vardır yok başka oodalarda sorun yok ise size gelen kutu çıkışında sorun vardır odanın değiştirilmesini talep edin