Assasin's Creed Brotherhood , Cod 7 tarzı oyunlar hepimizi etkiledi oynarken hangisinden zevk aldınız grafik vb. fan olmayarak tarafsız yorumla en iyi oyunu belirleyelim :).
Gelin Oyla En İyi Oyunu Belirleyelim.
Batman Arkham Aslyum bunların arasında ? Kesinlikle Batman ...
Bencede Batman güzel ama ac brotherhood da güzel :)
cs 1.6'nın burada işi olamaz bu oyunlarla bence.
bence assasins creed 2 hem konu iyi hem grafikler matrakta bi oyun ..
MAFİA 2 NERDE YUTTUNMU xD HİNGDE OYNUYORUM GTA IV DAN DAHA NET Bİ GRAFİĞE SAHİP MAFİA 2 Yİ UNUTMAYALIM SÜPER KONUSU !
Görende Brotherhood'u oynamış zanneder. Sanki oyun çıktı.
Age of empires 2 the conqurer multi player 8 kişi daha sonra batman arkam
evet bu anket çok kişisel olmuş pehh çok saçma, Oyla En iyi oyun değil sana göre en iyi oyun seçmek gibi şey olmuş zaten anket sonucunda diğer in aldığı oylar bunu gösteriyor.
Batlle Of Bad Company 2, Call Of Duty Black Ops, Lost Planet 2, Sniper Ghost Warrior,Pes 2010, Fifa 2010, NFS Hot Pursuit, F1 2010, Metro 2033, DIRT 2, Medal Of Honor.... ve daha aklıma gelmeyen bir sürü oyun var nerde bunlar???
Görende Brotherhood'u oynamış zanneder. Sanki oyun çıktı.Bir diğer kişiyi aşağılamak/terslemek/haksız düşürmek amacıyla kendinizi bu kadar rezil edemezdiniz. Evet oyun çıktı ama oyunun çıkmamış olduğunu düşünerek yazdığınız yorumun sevincini böldüğüm için kusuruma bakmayın.Son Düzenleme: beckahma ~ 14 Mart 2011 22:36
oyun çıktı ama pc ye çikmadı ps3 ve xbox a çıktı brotherhood :D
Bir diğer kişiyi aşağılamak/terslemek/haksız düşürmek amacıyla kendinizi bu kadar rezil edemezdiniz. Evet oyun çıktı ama oyunun çıkmamış olduğunu düşünerek yazdığınız yorumun sevincini böldüğüm için kusuruma bakmayın.Acaba kullanıcı satın mı aldı yoksa korsana düşer düşmez indirdi mi ? Oyun çıktı. Biliyorum. Dün gördüm. Merak etmeyin ben çok sevinmem böyle saçma şeylere. Sevincimi bölmediniz siz de pek sevinmeyin isterseniz...
Oyun çıkalı çok oldu ben sadece sizin cevap veriş tavrınıza karşı yazdım. "Oyunu ne zaman oynadınız ben çıkmadı sanıyordum."da diyebilirdiniz. Yani forum dediğimiz kavram bilgi paylaşımı,yardımlaşma içindir. Size demiyorum ama, be forumda ters cevaplar verilmesinden pek hoşlanmıyorum, yapan haklı haksız farketmez her şey güzel bir dille anlatılabilir.
Ben de cevap yazdıktan sonra pek sevinmiyorum doğrusu. :)
Oyun çıktı. Bariz fakat pc platformuna çıktığını dün duydum
Super Meat Boy diye bir oyun.Konusu Mario,oynanışı Angry Birds'e benziyor.Bölümler gittikçe zorlaşıyor ve zevklileşiyor.Hele ki bölümde çok öldüyseniz tekrarını izleyin :)))