saintsürgülü kapaklı kameralar kullanmak lazım kullanılmadığı takdirde kamera kapağını kapalı tutmak çok işebu hacklenmeler yüzünden sürgülü kapaklı cam aldım senn dediğin gibi
Genç kızı gözetleyen hacker için 4 yıl ceza!
- 1
- 2
Cafede bile masaya oturur oturmaz kamerayı başka tarafa çeviririm.
web cam entegre zaten bilgisayırıma kullanıldığı zaman ışığı yanıyor fark ediliyo zaten hemen.. ama güvenliği elden bırakmamak lazım yinede :)
sgrnweb cam entegre zaten bilgisayırıma kullanıldığı zaman ışığı yanıyor fark ediliyo zaten hemen.. ama güvenliği elden bırakmamak lazım yinede :)ya bu hacker lar ışığınıda yakmadan cam i çalıştırabiliyosa kapalı bir cep telefonunun mavitutundan girip kamerasından izlenebildiğini duymuştum
bnce sorulması gereken bu hacker neden bu kıza bulaştı??günahını almak gibi olmasın ama kız gidipte orda burda boy gösterip geleni gideni eklerse kabul ederse olacağı budur.o hacker denen adam suçluysa bu kızda suçlu bence...
Hacklenmedim Ama :) 3-5 yıL öncesine gidersek cok karanlık :)
bu sıcaklarda görse görse vucudumdaki kılları görür alsın cam onun olsun bakalım ne yapıcak bide şantaj yapıcak varmı öle biri
O zaman kameraları nolur nolmaz biz hep ters yöne çevirelim bari :D Yok bea kur nortonu bi şey olmaz :P Bi de işin bitince modemi çekecen tabe
kuzey_22bu sıcaklarda görse görse vucudumdaki kılları görür alsın cam onun olsun bakalım ne yapıcak bide şantaj yapıcak varmı öleWahauahuahahahah Muahuaha koptum buna ama süpersin kardes
- 1
- 2