Bu telefonu almayı düşünüyordum ama bir türlü güvenemiyordum. Kullanıcı yorumlarının kötü olmaması, firmanın cihaza olan desteğini kesmemesi ve android 4.4 kitkat ın 512 MB'telefonlara bile geleceğini öğrenince fırsatı kaçırmadan aldım.
Bu telefonu düşük modellerden(400TL ya da 500TL'lik telefonlardan) geçiş yapanlar için "olağanüstü" bir cihazdır.
Yazılımsal minik hatalar olsa da gerçekten fiyatı düşünüldüğünde bunun pek bir önemi yok.
16 GB'lık modelini kullanıyorum ve çok menunum bazı ölü pixel ve ışık sızması dedikolarına göz ardı etmeyin. Bende öyle bir şey yok!
Telefonu forumda takılırken bu http://www.mytekno.com/general-m ... lefonu-urun922.html sitenin reklamını gödüm ve hemen tıklayıp inceledim. Piyasa fiyatı normalde 700 TL olması gerekirken 16GB'lık fiyatı 650 TL olması gerçekten çok avantajlıdır. Hatta online olarak site çalışanlarından bilgi alıp hatta pazarlık yapma ihtimaliniz bile var.
Fazla uzatmadan ucuz segmentli telefon kullanıyorsanız, bu telefona geçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.