Bir üniversitede yaşanmış gerçek bir olay;
Kızın biri yeni aldığı bisikletiyle okula gelir ve okulun bahçesindeki bisiklet parkına henüz kilit almadığı için öylece bırakır.
Derslerin bitiminde eve gitmek için bisikletinin yanına gelince bisikletinin yerinde olmadığı görür ve çok sinirlenir.
Ertesi sabah okula geldiğinde bisikletini üzerinde bir notla bir gün önce bıraktığı yerde bulur.
Üzerindeki notta 'Çok özür dilerim ama bisikletine gerçekten ihtiyacım vardı.Aldıktan iki saat sonra geri getirdim ama sanırım çıkışına yetişemedim,çok üzgünüm,anlayışın içinde teşekkürler'
Kız bu olay üzerine doğruca bir bisikletçiye gider ve beş tane kilit alarak okula döner.
Bisikletini iyice kilitleyip beş farklı anahtarla derse girer ve olayı arkadaşlarına anlatır.
Ders bitiminde beş kilt taktığını anlattığı arkadaşlarıyla beraber bisikletini almaya gittiğinde şok olur.
Bisikletinin üzerinde on tane kilit ve birde not vardır.
'Eğer ben acil olduğu zaman kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın (((:
gerçek bir olay
Son Düzenleme: viking20 ~ 04 Şubat 2009 08:48
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
zahahh kapak diye buna derim :)
Hemen de inanmışsınız gibi görünüyor.Ben inanmadım.Üniversite ortamında öyle şeyler mantıklı gelmiyor.
16 Haziran 2006da tek kilit takıp internet kafeye gidip geri geldiğimde kırık kilidin parçasını yerde görmüş biri olarak yani güzel bisikletimin çalınması gibi bir hadise yaşamış olarak derin üzüntüler içindyim.Lanet olsun....
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
zatzotHemen de inanmışsınız gibi görünüyor.Ben inanmadım.Üniversite ortamında öyle şeyler mantıklı gelmiyor.neden oraya takıldın ki gerçek yada kurgu bence güzel olmuş.16 Haziran 2006da tek kilit takıp internet kafeye gidip geri geldiğimde kırık kilidin parçasını yerde görmüş biri olarak yani güzel bisikletimin çalınması gibi bir hadise yaşamış olarak derin üzüntüler içindyim.Lanet olsun....
Son Düzenleme: bwhiteb ~ 05 Şubat 2009 01:28