evet arkadaşlar ne zamandır korku oyunu oynamıyorum ve pc başında vakit geçirecğim güzel korku oyun tavsyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
gerçek ' KORKU' oyunu önerisi olanlar ACİL !
- 1
- 2
Amnesia The Dark Descent, bu oyunda fena korkutuyormuş, öyle diyorlar..
Penumbra Black Plague oyunu da korkunç.. Penumbra Overture'nin devamı şeklinde..
Dead Space Doom 3 Amnesia the Dark Descent
Korku korku diyorlar da harbi korkacak kadar var mı yaa? ben şu ana kadar hiç bir oyundan korkmadım da :D
Bence bu espri her şeyden korkunç :D
A.C.T'nin suçu ne falan :D
Bak buna güldüm :D neyse biz kendi açtığımız konuya dönelim.
Çevreye Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz.
!!!GUDURUKLAR BASKIN TEAM!!! :D :D
bi arkadaş fear 3 demiş ona katılıyorum fakat senaryo gereği seriyi bozma derim. 1 ve 2 oynadım harikaydı. Ayrıca fear 3 için iyi bir sistem gerekebilir.
fear demeyin bana korku yok birşey yok ( bana göre ) daha varmı bildiğiniz :)
Penumbra 1-2 - amnesia dark descent 2010 bu 2 si full türkçedir konuyu iyi anlayacagından korku dizeyi rtacak fear 3 bu 2 oyundan sonra bana cs 1.6 gibi geldi hic korkutucu degil call of cthulhu buda güzeldir eski ama korkutur full türkçe buda amnesia yı oyna yeniside cıkıcak onuda takip edersin en korkuncları bunlardır dead space felan hikaye bunların yanında eğer aksiyon yaratık vuram gecem diyosan fear serisi oyna ama korkuyım konu sürükleyici olsun gizem çözüm diyosan diğerlerini oyna.
korku derim daha iyidir şimdi penubrayla amnesiayı indiriyorum bakacam
İlk olarak penumbra serisini oyna atmosfere alısırsın aynı şirketin yapımı side zaten sonra amnesia oyna grafikleri felan dha iyi gelicek :)
Eskiden bir oyun oynardım.. O oyunda da yaratıklar vardı ama korku oyunu değildi.. Haa şeydi adı, Wolfenstein Return The Castle..(FPS tarzı oyun) Bu oyun korku oyunu değil ama eğer oynamamışsanız indirip oynamaya değer..
clive barker's undying. eski oyun ,grafikler tırt kalır ama atmosfer hala gerer insanı.
Gerçek bir F.E.A.R. hayanıyım ama ben bile gidip 2. ve 3. oyunu başkasına tavsiye etmem. Senaryo berbat korku efektleri sıfır. Ancak ilk oyun benim için bir efsane olacak kalacak. Vivendi'nin çıkardığı o berbat iki ek paket için bile, 2 ve 3'den güzel diyebilirim.
Fear 3 korku oyunundan cıkmıs ben bia nsavaş oyunu oynuyorum sandım zart zurt catıs dur askerlerle bide catısmalar cok uzun sürüyo hele bi bölüm var elektirk sacan bi amca vardı bilrsiniz orda 2 saat catıs dur oyun sıkmaya baslıyo ben oyunu bitirmeden sildim valla bitirmeye değer gelmedi bana.
condomned oyunuda çok korkunç hiç ummadığın yerden sırtına atlıyolar aklın falan çıkıyo :D
- 1
- 2