Bildiğiniz gibi google earth programı birkaç yıllık uydu görüntüleri veriyor bize, bunun gerçek zamanlısı,yani o an, o dakika görüntüleri veren versiyonu var mı veya buna benzer gerçek zamanlı başka bir program?
GERÇEK ZAMANLI GOOGLE EARTH?
olsa bile sivil kullanıcılara verilmez diye düşünüyorum...
elbetteki var ama ark. dediği gibi bize vermezler.halka açık olmaz yani
Soruyu çok komik buluyorum :) Dünya nüfüsunu boş verin sadece 1.000.000 internet kullanıcısının hepsinin ayrı ayrı yerleri zoomladığını düşünecek olursak, yörüngede 1.000.000 adet ayrı ayrı uydu olması gerekir...
anladıgım kadarıyla böyle bi sistem mevcut
tıkla
Bildiğim kadarıyla Genel Kurmay casus uçak kullanıyor. Uydu değil...
HaaNKsBildiğim kadarıyla Genel Kurmay casus uçak kullanıyor. Uydu değil...tek başına uydu oldugunu düşünmüyorum ben fakat sadece uçakla da oldugunu düşünmüyorum açıkcası
böyle bişey biraz zor.ancak sisteme sızarsan belki onlarla beraber izlersin :D
Türkiye Casus Uçak Alıyor (02.02.2005 Sabah)
Türkiye, casus uçak AWACS'ın modifikasyonunu tamamladı (04.06.2008 İHA)
İlk Türk casus uçağı ! (28.03.2006 Haber 7)
İŞTE TÜRKİYE'NİN YENİ CASUS UÇAĞI (11.04.2008)
Sadece Kendi Ülkenizi İzlemeniz İçin Bile, Devletler Böyle Bir Hizmeti Ulusal Nitelikte Halka Açık Olarak Kullandırmaz.
Tüm Kıtaları ve Dünyanın Çeşitli Coğrafyasında Bulunan Ülkelerin İzlenmesi İçinde , Ülkeler Böyle Bir Şeye Müsade Etmez.
Bir Değil, 5,6 Cihan Harbide Birden Çıkar...
NASA Hem Uzay Gözlemi, Hem Uzaydan Dünyamızı İzleme Özelliğine Sahip Guest and Phantom Uydular Aracılığıyla İzleyebilme Özelliğindedir.
Unutmayın NASA İstese Ülkesindeki Askerin Bot Numarasını Alabilecek Üstün Teknoloji ve Hassas Donanıma Sahiptir.