Benim hayalimde ne vardı? Işınlanma.İnternetten sipariş ettiğin birşeyi tak önüne ışınlıyorlar. Ne müthiş olurdu. 4 pb kota. 1ghZ internet.Tb'larca Ram'ler.O teknoloji filmlerindeki robotlardaki mükemmel ötesi mikro işlemci yongaları. Pc oyunlarını sanal dünya gerçekliğine girerek oynama.Hakkımız bitince gerçek dünyaya geri dönme.Bunlar imkansız geliyor fakat teknolojinin son 30 yılda katettiği gelişmeyi varsayarsak bunlar bize çok da uzak değil.Tabii internetteTTnet'in tekeli kalkmadıkça 4 pb kota ve 1 ghZ internet, hayalin hayali oluyor:P
Ah Ah!! Bu sadece hayallerimin teknolojik kısmı. Diğerlerini burda açıklarsam off
Gerçekleşmesini umduğunuz hayalleriniz nelerdir?
EA nın başına geçip dünyanın en iyi oyununu yaparak dünya piyasasını sallamak isterdim
Heyt Bee!!:D:D Tek başına oyun yapmak. Güzel bir hayal.Neden tek başına yapıyorsun da:D:D:D:D EA'nin başına geçmek istiyorsun.Ben olsam öyle oyun yapardım ki Ea'e kapak olsun:D:D:D
o ışınlama olayı müthişmiş :) Sipariş anında ayağında falan :D Aras kargo falan batacak :p
ya 'un ya da 'ın başına geçip 'ya para dememek!!!!!
Yani kısacası Armutun Pişip, Ağzına Düşmesini isterdiniz :p
Apple'ın Adobe'yi satın alması.
mcrosoftta bilgisayar mühendisi olmak
http://www2.yesevi.net/
bilgisayar mühendisliği.
ben iki yıllık bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum iki senedir çalışıyorum işte.
bu sene vericem buraya. buranın 2 senesini okuyup uluslar arası diplomasını alacam. sonra lisans üstünüde tamamlıcam burdan öyle düşünüyorum sonra Türkiye dışı. Türkiyede potansiyel yok! Kabul edelim.
Adamlar Datagrid ile muhasebe programı yapıyorlar.
anladım kolay gelsin ne diyeyim.....
O olmazsa şu hayalim var Yazılım Şirketi kurmak. Türkiyedeki parlak zekaları toplayıp Türkiyede olmayan yada Türkiyede yapılmayan yazılımları yapmak.
Birde şuna sahip olmak isterim: VS 2008 Team Suite(1Yıllık MSDN Premium)
$10,939.00 cık.
sana bir güzellik yapayım özel mesajına bak
O olmazsa şu hayalim var Yazılım Şirketi kurmak. Türkiyedeki parlak zekaları toplayıp Türkiyede olmayan yada Türkiyede yapılmayan yazılımları yapmak.yazılım şirketin kurmakileride kolay olur senin için çok kişiye galiba yardım etmişsin yardım ediyorsun yardım edeceksin bu konuda ileridede onlar sana bunların karşılığını verir heralde:d sen ne kadar istemesende
Birde şuna sahip olmak isterim: VS 2008 Team Suite(1Yıllık MSDN Premium)
$10,939.00 cık.Son Düzenleme: loseface ~ 06 Temmuz 2009 19:56
Aydın Doğan'nın bütün mal varlıgını elinden almak