Bende cd yok. Elimdeki laptop. Aldığımda da direk laptop aldım sadece. Cd falan bulunmuyor malesef :(
Gerçekten çok acil yardıma ihtiyacım var.
- 1
- 2
Denedim sistem geri yükleme bulunmuyor gibi cümleler geldi. Yedekle falan geldi.
Ben win7 Home basic kullanıyorum. Bir yerden cd bulsam bunlar düzelir mi?
Çünkü bilgisayar anneme ait ve en az bi 50-60 GB lik dosyaları var . Bu nedenle format istemiyorum. Yoksa hiç uğraşmazdım.
Verdiğin linktekini indirdim. Fix vs. olanı sadece ileri dedim kendi yaptı bir şeyler sonra bilgisayarı yeniden başlattı. Herşey aynı bir şey değismedi.
Bir deneyim hemen geliyorum ins. olur.
ARKADAŞLAR ONARMA YAPTIM ÇÖZÜM OLMADI ama onarma bölümünden regedit'e bağlanabildiğimi gördüm. Eğer regedit'e girerek bunun bir çözümü varsa söyleyin ordan regedit'e bağlanıp yapayım?
Sorunu çözmek için ihtiyacınız olan Kayıt Defteri girdileri mevcut. Fakat Kayıt Defteri'nin çalışması için gerekli olan uygulama da bir EXE olduğu için "Kayıt Defteri"ne erişemiyorsunuz. Bu durumda değişikliğin yapılacağı girdileri önce bir metin dosyasına sonra da Kayıt Defteri anahtarına çevirmeniz gerek. İlk olarak yeni bir metin belgesi oluşturun ve bu metin belgesinin içerisine aşağıdaki çizgiler arasında kalan kodu yazın:
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXPlorer\FileExts\.exe]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXPlorer\FileExts\.exe]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXPlorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids]
"exefile"=hex(0):
Daha sonra bu dosyayı "Farklı Kaydet" komutu ile kaydedin ve ".reg" uzantılı bir biçimde kaydedin. Daha sonra oluşturduğunuz bu Kayıt Defteri girdisine çift tıklayın. Kullanıcı Hesabı Denetimi penceresini onayladıktan sonra dosya içeriğinin Kayıt Defteri'ne eklenmesine onay verin. Artık EXE dosyalarını olduğu gibi çalıştırabilirisiniz. Bilgisayarınızın bir sonraki açılışında bu dosyaların simgeleri de yerine gelecektir.
BÖYLE BİR KONU VAR AMA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLAMADIM ACABA ÇÖZÜM OLUR MU ?
İnternetten araştırdığım yöntemlerle çözüme kavuştum ama gece 1:30 oldu saat 11den beri bana bu forumda yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve erdem552 çok sağolasın kardeş hakkın ödenmez. HERKEZE İYİ GECELER . Sorun çözüldü.
arkadaslarr yardiminiza ihtiyacim var eger need for speed word oynuyorsaniz benim pc hata veriyor windows calismayi durdurdu diyor yada need for speed oyunu calismayi durdurdu diyo kapaniyor neden nasil halledebilirim bir bilginiz varsa yardimci olurmusunuz
- 1
- 2