OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
922 mesaj
sağolum karar verdim
Son Düzenleme: Onuralp Yılmaz ~ 03 Haziran 2010 14:18
sağolum karar verdim
Önerilerinize teşekkür ederim
Karar veremedisen her ay bir tanesinle takıl nasıl olsa hepsi 30 günlük deneme hakkı veriyor.sağol adramiti abi bunu deneyeceğim
Sonra hangisi o paşa gönlüne yatarsa onla devam edersin.
Çünkü bu kulvarda en iyi diye bir şey yok ! Birinin bulamadığını öteki ,ötekinin bulamadığını diğer bulur.
Her antivirüsün kendine haz yetenekleri özellikleri var bunuda en iyi kavrayacak olan sensin buda ancak gözlem ve tecrübeyle olacak bişey.
Hep otomatik pilot otomatik pilot olmaz , Bigün bi devre dışı kalır o otomatik pilot titanik gibi buzdağıyla kardeş oluvermişin. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir :)
Karar veremedisen her ay bir tanesinle takılEVet denildiği gibi hepsinin farklı özellikleri var. Bende hepsini kullanıyorum. Xp de NOD32 , WIN7 32bit ve 64bit te Kaspersky kurulu. İkisininde silemediği olursada PARDUS tan siliyorum. İşyerindeki PC de Avast kurulu. Güvenlik önemli tabi :))Nicollbiz Linux'cuyuz dolayısıyla antivirüs filan kullanmıGüzel söylenmiş fazla söze gerek yok.
Karar veremedisen her ay bir tanesinle takıl nasıl olsa hepsi 30 günlük deneme hakkı veriyor.Deneme sürümlerini antivirüslerin 2011 sürümleri çıkana kadar kullanırsınız.İsterseniz 2010 deneme sürümleri arasında beğendiğiniz antivirüsün 2011 sürümünü alırsınız.<
Sonra hangisi o paşa gönlüne yatarsa onla devam edersin.
Çünkü bu kulvarda en iyi diye bir şey yok ! Birinin bulamadığını öteki ,ötekinin bulamadığını diğer bulur.
Her antivirüsün kendine haz yetenekleri özellikleri var bunuda en iyi kavrayacak olan sensin buda ancak gözlem ve tecrübeyle olacak bişey.
Hep otomatik pilot otomatik pilot olmaz , Bigün bi devre dışı kalır o otomatik pilot titanik gibi buzdağıyla kardeş oluvermişin. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir :)