arkadaşlar geri dönüşüm kutusunda silinen herşey silindi gibi gözüküyor fakat silinmiyorlar bunları yok eden kanıt yok edici bi program biliyomusunuz revo uninstallaerda bunu halletmiyor eliminator de olmuyor baska program varmıdır..
geri dönüşüm kutusu
bendede şöyle bir sorun var win7 home premium 64 bit kullanıyorum masaüstündeki birsürü öğeyi sildim.ama geri dönüşüm kutusuna bazı öğeleri geri koymak için girdiğimde bazı öğeleri göremedim.mesela örnek vereyim 50 öğe sildim geri d. kutusuna baktığımda 25 gözüküyor :(
ya ben pcyi aldıgımdan beri ne kadar şeyi sildiysem geri dönüşüm kutusunu boşalttıysam bi geri getirme programıyla hepsi görünüyor bunlar geri döünüşüm kutusundan da silindikden sonra bi daha getirilmeyecek şekilde silmek istoyorum eraser programını indirdim fakat kullanamadım birde ...
eğer profesyonel programlar kullanmıyorsanız 64 bit kullanmanızı önermem ben ultimate 32 bit veya professionel 32 bit ondan daha iyidir format atın problem düzelir
Bir veriyi hiçbir şekilde ve kesinlikle harddiskinden silemezsin eğer tamamen silinseydi
Geri getirme programı diye bir program saçmalık olurdu format atsan bile harddisk teki hiçbir veriyi yok edemezsin git bir yerde yak ancak öyle yok olur başka yolu yok
:) anladım , ilginize teşekkürler
Eraser programı bu alanda en iyisidir.Fakat silinecek klasör ya da dosyanın boyutu büyükse silme işlemi biraz zaman alıyor.
Bir veriyi hiçbir şekilde ve kesinlikle harddiskinden silemezsin eğer tamamen silinseydiDisk verileri
Geri getirme programı diye bir program saçmalık olurdu format atsan bile harddisk teki hiçbir veriyi yok edemezsin git bir yerde yak ancak öyle yok olur başka yolu
1-- Disk Birleştirme metodunda Silinmiş dosylar İmha olur Çünkü boş alanlar Disk birleştirmesinde Farklı bir dosyayala doldurulur.(%85)
2-- Diskteki veri Shift+delete tuşuyla YEr belirleyicilerininde unutturulmasıyla bir dosya %95 oranında bulunamaz olur( diski didik didik edip aratıdığında görülür.)
3-- Dosya silmesini Dosya sistemi içinden değilde Diskin kendisinden Yapan bir programla silebilirsiniz (total Explorer....) Dosya diskin gözden geçirilmesiyle bile bulunamaz silme işlemi disk üzerinden yürütülmüştür.( silme hızı % 500 yavaşlar 1sny yerine 1 dk olabilir.%100 silinir.)
4-- Disk format esnasında Hızlı biçimlendirme yerine Normal biçimlendirme(yavaş) yapılırsa Dosya imza sirku ve dökümanları imha olur % 99 oranında geri getirilmesi imkansız hale gelir. %1 lik pay ise sadece ÖNceki var olan dosyalar hakkında bilgi barındıran anlamı olmayan Yapı taşları kalmaktadır. Ancak 00%1 (onbinde bir) dosya adlarında 1-2 si burda görülebilir ama dosyanın kendisi değildir.
5---Dosya üzerine dosya yazdırmaklada Dosya silinir Diğer bir deyişle silmek istediğiniz dosya sistem üzerinden silindiyse sistem üzerinden boş görülen yere başka bir ley doldurmanız yeterli....