Arkadaşlar ben mediavel 2 total war oyununu yükleyip ek paketlerini kurdum daha sonra oyunu sildim kalıntıları bi türlü silinmiyordu başka dosya tarafından kullanılıyor olabilir gibi bi ileti çıkıyodu, ben de unlocker diye bir program ile sildim ve geri dönüşüm kutusunda bazı dosyalar kaldı o dosyaları ne ordan silebiliyorum ne de geri yükleyebiliyorum
Geri Dönüşümden Silemediğim Dosyalar YARDIM !
advanced system care 4 programını kur kurunca geri dönüşüm kutusuna bi secenek daha eklenicek gizliliği süpür ve temizle diye bu programla pc ye bakımda yapa bilirsiniz.
birde iobit unlocker ı dene
geri dönüşüm kutusu basit bir yazılım. basit derken programcıların pek kafa yormadıkları bir bölüm. İOBİT Gibi yazılımlarda bile mevcut silme programları. clear ile kayıt defterini temizle. silinmezse silinmez. format atana kadar onlarla yaşamaya katlanacaksın
Eğer oyunu sanal sürücü oluşturarak yüklediyseniz geri dönüşümdeki dosyaların gitmeme nedenlerinden biri de şudur :
Daemon Tools, Bilgisayarım penceresinde Yerel disklerin altında bir sanal sürücü oluşturur.. O sanal sürücünün içindeki dosyayı sanal sürücü simgesine sağ tıklayarak çıkar seçeneğine tıklayın ve geri dönüşümden silmeyi deneyin birde..
hayır öyle değil bu ya okadarını da akıl ederdim :D hatta ona gerek kalmadan unlocker bi dosya ya da klasörü herhangi bir program varken kaldırıyo fakat bunlarda işe yaramıyor :S boyutları 0 bayt sanki bilgisayarda hiç yokmuş gibi bişeyler ama silmeye kalkınca hata çıkıyo namuzsuzlarda