Dostlarım geri yüklemey neden bir aydan daha fazla geriye alamıyorum Eylül ün 3 e kadar alabiliyorum lütfen yardım
Geri yükleme neden 1 ay dan fazla geriye
Muhtemelen sınırla ilgili.Yani geri yükleme için 3 gb ayrılmışsa bu sınır aşıldığında öncekiler iptal ediliyor ve yenileri geliyor.
birde 1 ay içinde hangi günler pc açtıysan o günler g.y.noktası oluşturuyor.
MatalienMuhtemelen sınırla ilgili.Yani geri yükleme için 3 gb ayrılmışsa bu sınır aşıldığında öncekiler iptal ediliyor ve yenileri geliyor.böyle bir durumu halletme sekli varmı?Acıklarmısın
Geri yükleme noktalarını depolamak için Sistem Koruması açılmış olan her sabit diskte en az 300 megabayt (MB) boş alana gereksiniminiz vardır. Sistem Geri Yükleme her disk alanının en çok yüzde 15'ini kullanabilir. Alan miktarı geri yükleme noktalarıyla dolduğunda, Sistem Geri Yükleme yeni geri yükleme noktalarına yer açmak için daha eski olanları siler.
uzmanim.netGeri yükleme noktalarını depolamak için Sistem Koruması açılmış olan her sabit diskte en az 300 megabayt (MB) boş alana gereksiniminiz vardır. Sistem Geri Yükleme her disk alanının en çok yüzde 15'ini kullanabilir. Alan miktarı geri yükleme noktalarıyla dolduğunda, Sistem Geri Yükleme yeni geri yükleme noktalarına yer açmak için daha eski olanları siler.yani ypılacak bisey yok demek istediniz yanlış anlamadıysam!tesekür ederim
MatalienMuhtemelen sınırla ilgili.Yani geri yükleme için 3 gb ayrılmışsa bu sınır aşıldığında öncekiler iptal ediliyor ve yenileri geliyor.Peki bunu biraz daha artırabilirmiyiz...
Diskin boyutuna göre en fazla %12'lik bir alan ayırabilirsin.Yani 160 GB bir disk için 6105MB bir alan ayırabilirsin
Peki bunu nerden yapabiliyoruz..? onu sormuştum.. teşekkürler..
sezgin57Peki bunu nerden yapabiliyoruz..? onu sormuştum.. teşekkürler..Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler bölümüne tıkla ve çıkan pencerede yukarda sol tarafta sistem geri yükleme var ordan yapabilirsin.