Gigabyte 8s648fx ddr400 fsb800 anakartım var. Yaklaşık 1 yıldan bu yana kullanıyorum. Sorun bilgisayarımın bazen pek olmasada aralıklarla açılmaması. Power butonuna bastığımda tüm sürücülerin hdd cd-rw / dvd-rw nin vs ışıkları yanıyor. Ekran gelmiyor. Pilini çıkarıp bir müddet bekliyorum müddet dediğim 1 gün vs düzeliyor. Ama 3-4 gün geçtikten sonra tekrar aynısını yapıyor. İlk önce power-sup dan meydana geldiğini düşündüm 420Watt aldım. Ama sonra yine aynı olayı başıma yıkmakta geç kalmadı. Cmos reset attım yine aynı yine aynı. Anakartın tüm kaynaklarına elektrik geliyor. Cpu/System fan devrede arı gibi çalışıyor. Herhangi bir kondanstör de yanmamış. Yansa zaten bir daha açmaz. Priz topraklı. Nedir bu başıma gelen anlamadım... (Not bütün parçaları denedim hiçbir sorun vermediler. Denemekten maksat başka parçalarla tek tek değiştirip sistemi öyle başlattım sorun bulunamadı. Klavye - Mouse da dahil. Sorunuma cevap bulana ödül. Hangi programı isterse lisanslı olarak verilecektir. İşletim sistemi istese de olur... :)
Gigabyte 8s648fx sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
cevap yok mu...Anlamıyorum burada bu kadar kendini büyük itibarla anılan insanlar var ve bu konuya cevap bulamıyorlar mı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,077 mesaj
ilk olarak sana şunu söyleyeyim kimse kimseye cevap vermek zorunda değil ikincisi uslup insanların sorunlara bakış açısında çok önemli özellikle 2. mesajını okuyan çoğu kişinin sana cevap vereceğinden şüpheliyim...
Sorununa gelince board da biliyorsun tek bir vida topraklama bağlanır kasaya sen bunu yaptınmı peki? Bunu yaptıysan ve dediklerine göre sadece boardın arızalı gibime geliyor madem daha 1 sene olmuşsa alman hiç uğraşmadan teknik servisine yollayıp sorununa kesin çözüm bulabilirsin...