Arkadaşlar anakartım gıgabyte m720-us3 bu anakartın işlemci destek listesinde phenom 2 x4 965 be ve x6 t1055 görüldüğü gibi desteklediği yazıyor
ama f7n biosu beta bios ve açıkçası beta bios yüklemekten çekiniyorum :) şu anda anakartta f6 biosu var
neyse sonuç olarak sormak istediğim şu acaba phenom 2 x4 965 be ile contac 29 mu alayım yoksa f7n biosunu yükleyip t1055 mi alayım ? ayrıca forumda böyle bir sistemi deneyen var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. :)
Gıgabyte M720-US3(phenom 2 x4 965 be mi x6 t1055 ?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
OP Taze Üye
18 mesaj
seçimim t1055 ten yana oldu bakalım hayırlısıyla pazartesi alacağım önerin için sağol :) (3d tasarım programı için alıyorum :) )
Son Düzenleme: girayos ~ 01 Aralık 2010 22:57
beta biosta en kötü ihtimallen stabilite sorunu yaşarsın başkada birşey olmaz aslında beta yapmaları bile saçma o anakart destekliyorsa adam gibi yazılım yapın çalıştırsın gigabyte firmasının saçmalasından başka birşey değil bu üründe.
OP Taze Üye
18 mesaj
beta biosta en kötü ihtimallen stabilite sorunu yaşarsın başkada birşey olmaz aslında beta yapmaları bile saçma o anakart destekliyorsa adam gibi yazılım yapın çalıştırsın gigabyte firmasının saçmalasından başka birşey değil bu üründe.stabilite sorunu derken biraz daha açabilirmisin acaba rica etsem ? :)
OP Taze Üye
18 mesaj
Taze Üye
2 mesaj
Arkadaşlar anakartım gıgabyte m720-us3 bu anakartın işlemci destek listesinde phenom 2 x4 965 be ve x6 t1055 görüldüğü gibi desteklediği yazıyorhocam bu verdiğim tabloyu nereden aldınız acaba? burada 1090 destekliyor gözüküyor beta versiyonu ile anakart. lakin şuanki hüncel
ama f7n biosu beta bios ve açıkçası beta bios yüklemekten çekiniyorum :) şu anda anakartta f6 biosu var
neyse sonuç olarak sormak istediğim şu acaba phenom 2 x4 965 be ile contac 29 mu alayım yoksa f7n biosunu yükleyip t1055 mi alayım ? ayrıca forumda böyle bir sistemi deneyen var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. :)
den bakarsanız N/A yazıyor yani belirsiz demek değilmi yani destekliyormu desteklemiyormu neden sizin verdiğiniz resimde destekliyor yazıyopr. Bu arada son durum nedir siz naptınız yaptınızmı? 1055t